Levensgrote RB18 F1-simulator te koop

Levensgrote RB18 F1-simulator te koop

door Lysanne

Red Bull Racing is een samenwerking aangegaan met Memento Exclusives, zij hebben de voorzijde van de RB18 levensgroot nagebouwd als simulator. Perfect voor de ultieme F1-fan! Met de diepere zakken dan wel.

Levensgrote simulator

Red Bull won het afgelopen jaar 17 van de 22 races met hun, door Adrian Newey ontworpen, RB18. Deze F1-auto bracht overtuigend een wereldtitel voor Max Verstappen en een constructeurstitel voor Red Bull - de meeste succesvolste Red Bull als het gaat om de meeste overwinningen in één seizoen.

Het proces dat Memento Exclusive gebruikt heeft voor het ontwerpen van de simulator is hetzelfde als bij een echte Formule 1-auto. Zo komen er ook twee edities aan: 'the Champions Edition' en de 'Race Edition'. OOk die zijn beide te verkrijgen in een Max Verstappen of Sergio Perez-livery.

"We zijn enorm verheugd om mensen een unieke ‘sim race‘ beleving te kunnen geven in ons nieuwe project met de winnende RB18. Rijden in een F1 auto is iets waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen, maar de ervaring in deze simulator komt daar wel heel dichtbij. Memento Exclusives heeft echt iets unieks neergezet!"

Christian Horner tegen Formula1.com

Wel moet je even flinke flappen neertellen voor deze exclusive, je betaalt al gemakkelijk 74.999 pond voor de simulator. En de Race Edition is nog duurder, dik 99.999 pond. Ze zijn binnenkort verkrijgbaar via het officiële e-commerce platform, F1 Authentics.

Formule 1

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk