Formule 1

Formule 1

Beeldcredits Red Bull Content Pool / Getty Images

Welkom bij de verplichte pitstop voor alles wat met Formule 1 te maken heeft. Of je nu een die-hard fan bent of net begint met de snelle wereld van de autosport, onze speciale nieuwspagina biedt u de laatste updates, het laatste nieuws en inzichtelijke analyses.

Wat je kunt verwachten

Het laatste nieuws over Max Verstappen: de regerend wereldkampioen van Formule 1 staat in vele gevallen centraal in onze nieuwsvoorziening. Bekijk ook de specifieke pagina met het nieuws waar de Red Bull Racing-coureur het uitgangspunt is.

Raceverslagen en analyses: Duik diep in de resultaten van elke Grand Prix, met gedetailleerde raceverslagen, analyses van coureurs en teams en inzichten van kenners. Begrijp de strategieën, controverses en sleutelmomenten die de races bepaalden.

Silly season: Blijf op de hoogte van de laatste coureurstransfers, contractonderhandelingen en mogelijke veranderingen in de rijdersbezetting. Krijg exclusief inzicht in de gebeurtenissen en geruchten achter de schermen rondom je favoriete coureurs.

Technische aanpassingen en veranderingen in de reglementen: Blijf op de hoogte van de steeds veranderende wereld van F1-technologie met onze coverage van auto-ontwikkelingen, regelwijzigingen en technische innovaties die de sport vormgeven.

Boeiend commentaar en opiniestukken: Krijg een frisse kijk op de laatste gebeurtenissen met onze boeiende commentaarstukken en inzichtelijke opinieartikelen van ervaren F1-journalisten en analisten.

Lifestyle-content: altijd al willen weten wat Formule 1-coureurs verdienen of met welke exclusieve bolides zij in hun vrije tijd rijden? In deze categorie voorzien wij jullie van zulke content en meer! 

Buiten de races

Nieuws en geruchten buiten het circuit: Blijf op de hoogte van de gebeurtenissen buiten het circuit.

Historisch inzicht en terugblikken: Herbeleef iconische momenten uit de F1-geschiedenis met onze verhelderende artikelen over legendarische coureurs, legendarische races en de evolutie van de sport door de jaren heen.

De toekomst van F1: Verken de toekomst van Formule 1 met diepgaande analyses van aankomende veranderingen in de regelgeving, technologische vooruitgang en de mogelijke impact op het landschap van de sport.

Dit vind je misschien ook leuk