VIDEO: Max Verstappen en Lando Norris samen gespot in stripclub!

VIDEO: Max Verstappen en Lando Norris samen gespot in stripclub!

door Jarlo

Lando Norris behaalde afgelopen weekend in Miami zijn allereerste Formule 1-zege ooit. De McLaren-coureur was na 57 rondes op het Miami International Autodrome met kop en schouders de beste. Dit bijzondere moment moest natuurlijk gevierd worden. Zo werd Norris na afloop van de race gespot in een lokale stripclub samen met niemand anders dan Max Verstappen!

De Grand Prix van Miami in 2024 stond voor een groot gedeelte in het teken van de eerste Formule 1-overwinning van `Lando Norris. Waar de Brit zich op zaterdag nog als vijfde kwalificeerde, zag de wereld er op de zondag heel anders uit. De McLaren-coureur was op racesnelheid superieur aan de rest van het veld. Zelfs Max Verstappen en Red Bull Racing konden niks beginnen tegen de bloedsnelle oranje bolide. De man uit Bristol won overtuigend de race met een voorsprong van 7.6 seconde op de rest. Verstappen en Charles Leclerc hadden de eer om naast de op het podium te staan.

Verstappen en Norris maken lokale stripclub onveilig

Na afloop moest dit natuurlijk gepast gevierd worden. Het duurde dan ook niet lang voordat Norris gepot werd in een club, om precies te zijn een stripclub. Ook Verstappen werd gespot, die samen met zijn maatje feest vierde.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk