Max Verstappen reageert vermaakt op boegeroep in Austin, Texas

Max Verstappen reageert vermaakt op boegeroep in Austin, Texas

door Michael Janiec

Max Verstappen is na het winnen van de Grand Prix van Verenigde Staten in Austin onaangedaan door het boegeroep in het publiek.

Drievoudig wereldkampioen Verstappen won op spectaculaire wijze in Austin zijn vijftigste overwinning in de koningsklasse. De Nederlander bleef nipt in de slotronden Lewis Hamilton voor, die er bijna in slaagde in de laatste ronde binnen DRS-afstand aan te haken.

Verstappen over remproblemen tijdens race

Hamilton werd uiteindelijk gediskwalificeerd, al was Verstappen wel opgelucht dat hij niet nog veel langer moest blijven doorrijden in zijn laatste stint op de hards: “Ja, gelukkig kun je de race niet verlengen. Ja, die banden gingen eraan, best lastig.”

In zijn reactie bij Viaplay, spreekt de Red Bull Racing-coureur vooral van een lastige race door remproblemen: “Het ging iets moeilijker dan verwacht. Minder balans in auto, problemen met remmen, hele race. Heel moeilijk om constant te zijn. We hebben laatst de remmen veranderd, dus moeten we naar kijken”, meldde Max bij het medium.

Verstappen verwacht echter niet dat het een blijvend probleem is met de remmen: “Dat maakt het wel lastig, maar we hebben het niet vaak.”

'Uiteindelijk ga ik met de beker naar huis'

Tijdens de daaropvolgende podiumceremonie kon echter niet iedereen in het publiek het respect opbrengen voor de vijftigvoudig GP-winnaar. Boegeroep ging hand in hand met scanderen van de naam van Sergio Perez.

Of dat Verstappen iets doet - dat boegeroep? Breedlachend reageert hij als volgt op die vraag: “Nee… Uiteindelijk ben ik degene die met de beker naar huis gaat”, aldus Verstappen

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk