Maak kennis met de vriendin van Charles Leclerc

Maak kennis met de vriendin van Charles Leclerc

door Ayla Huiberts

Ferrari-coureur Charles Leclerc reist de hele wereld af voor zijn racecarrière. Een plek binnen de Formule 1 betekent dat je veel tijd en privacy moet inleveren. Het is dan ook niet altijd even makkelijk om familie en vrienden te bezoeken tijdens het raceseizoen. Gelukkig wordt Leclerc regelmatig vergezeld in de paddock door zijn vriendin, maak kennis met Alexandra Saint Mleux.

De Monegask staat erom bekend dat hij een relatiepersoon is. Na drie jaar besloten hij en zijn ex-vriendin Charlotte Siné hun relatie te beëindigen in eind 2022.

Al in het voorjaar van 2023 gingen er roddels rond over een zogenaamde nieuwe vrouw in het leven van Leclerc. Later dat jaar bevestigde hij in een interview met Gala FR dat hij inderdaad in een relatie zat. Dit nieuws stelde veel van zijn vrouwelijke fans teleur.

De vriendin van Charles Leclerc

Wat weten we eigenlijk over de vriendin van Charles Leclerc? Haar naam is Alexandra Saint Mleux en ze is van oorsprong Italiaans. De 21-jarige plaatst niet veel van haarzelf op Instagram, maar ze deelt regelmatig content op TikTok.

Op Instagram houdt ze haar persoonlijke profiel privé (het account hieronder is niet het officiële).

In Parijs studeert ze kunstgeschiedenis en op haar openbare account deelt ze haar liefde en waardering voor dit onderwerp.

Het is niet precies duidelijk hoe en waar de twee elkaar hebben ontmoet, maar ze zijn steeds vaker samen te zien in het openbaar. Ook was Alexandra het afgelopen seizoen, regelmatig te zien in op de F1-paddock.

Naast haar relatie met Charles, staat ze bekend om haar kledingstijl: stijlvol en gewaardeerd door de vrouwelijke F1-fans. Met haar casual en elegante kledingkeuzes wordt ze ook steeds populairder op sociale media.

Alexandra’s connectie met ex-vriendin van Leclerc

Voordat de relatie tussen Alexandra en Leclerc werd bevestigd, kwam er nog ander nieuws over de Italiaanse vriendin boven water. Zo zou zij een connectie hebben met Charlotte Siné, de ex van Charles.

Uit verschillende bronnen blijken dat de zus van Charlotte, Valentine Siné, en Alex vriendinnen zouden zijn geweest in het verleden. Ook zouden Charlotte en Alexandra reageren onder elkaar Instagram-posts.

Dit is opmerkelijk, gezien het feit dat Charlotte Siné ook een connectie had met een andere ex van de Ferrari-coureur. Van 2015 tot 2019 datete Charles de Italiaanse Giada Gianni. Zij gingen uit elkaar, omdat Leclerc zich wilde focussen op zijn carrière. Niet lang daarna maakte hij het officieel met Siné.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk