Advocaten woedend over 'kwaadaardige intenties' beschuldigingen Horner

Advocaten woedend over 'kwaadaardige intenties' beschuldigingen Horner

door Jarlo

Volgens The Daily Mail, zijn de advocaten van Red Bull Racing-teambaas Christian Horner woedend over de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag richting de Brit. Er zou volgens kamp Horner sprake zijn van de intentie om de macht van Horner binnen het team te willen afpakken.

Op maandag 5 februari 2024 kwam er schokkerend nieuws naar buiten over Christian Horner, de teambaas van onder andere Max Verstappen. De Red Bull Racing-teambaas wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag.

Dit zou volgens de huidige geruchten gaan om het versturen van ongepaste foto's/video's naar een specifiek vrouwelijke teamlid van Red Bull Racing.

Kamp Horner is woedend door 'kwade bedoelingen' achter beschuldigingen

Christian Horner zelf ontkent vooralsnog alle geruchten, net zoals zijn advocaten. Volgens The Daily Mail spreken de advocaten van Horner over de intentie om de macht van Horner binnen het team af te pakken. De Brit wordt dus aanschouwd als slachtoffer, in plaats van aanstichter.

“De advocaten van Horner zeggen dat de beschuldigingen laster zijn en erop gericht om hem zijn macht af te pakken en alle controle naar Salzburg te halen"

The Daily Mail over de reactie van de advocaten van Red Bull Racing/Christian Horner

Salzburg is een stad in Oostenrijk waar het hoofdkantoor van de energiedrankjesfabrikant gevestigd staat.

Wanneer komt de waarheid eindelijk naar boven?

Op de waarheid zullen we niet lang meer hoeven te wachten. De verwachting is namelijk dat de ware aard van het verhaal onthult zal worden voor de lancering van de nieuwe RB20, dat in Milton Keynes zal plaatsvinden op 15 februari.

De zoektocht naar de waarheid is inmiddels al in volle gang, met Red Bull Racing die zelf een intern onderzoek heeft gestart rondom de beschuldigingen van Horner.

Het zal hoogstwaarschijnlijk de beslissende factor zijn voor de toekomst van Horner. Bij ontslag van de teambaas, staat deze topman paraat om de rol over te nemen.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk