Alonso hoopt op vuurwerk bij Red Bull Racing: we zullen erop letten

Alonso hoopt op vuurwerk bij Red Bull Racing: we zullen erop letten

door Michael

Fernando Alonso beseft dat zijn kansen op meer dan een P3 erg afhankelijk is van wat de Red Bulls presteren. De Spaanse Aston Martin-coureur hoopt dan ook op vuurwerk tussen de twee Red Bull Racing-coureurs, zodat hij kan profiteren van de pech.

Alonso weegt zijn kansen af tegenover het machtig ogende Red Bull Racing

De tussenstand in een notendop: de twee Red Bulls aan kop en daarachter Fernando Alonso in een, wat tot nu lijkt, een niemandsland. Het moet dus de kant van Alonso op vallen, wil hij echt meedingen voor een overwinning.

Geen kwestie van afgunst natuurlijk, eerder een opportunisme dat de enige weg lijkt in een seizoen, waarin Red Bull Racing hoogstwaarschijnlijk voorlopig blijft domineren.

"We weten dat de Red Bulls nu te ver voorop liggen", vertelde Alonso aan DAZN.
"Maar hé, er kan van alles gebeuren", voegde de tweevoudig wereldkampioen eraan toe.

"Een betrouwbaarheidsprobleem, een aanraking tussen hen. We weten dat er veel gesproken is over dat ze een hete omgeving hebben, dus we zullen opletten."

Fernando Alonso

De jacht op de 33e overwinning is immers weer springlevend. Een jacht die inmiddels een eigen leven leeft bij de Alonso-fans. De symbolische ‘33’ - daar had de Spanjaard nog een vraag over aan Max Verstappen afgelopen vrijdag.

Formule 1

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk