F1-coureurs onder vuur wegens volgen vrouwonvriendelijke 'Instagram King' Dan Bilzerian

F1-coureurs onder vuur wegens volgen vrouwonvriendelijke 'Instagram King' Dan Bilzerian

door Cas Zeeman

Verschillende F1-coureurs zijn op Twitter in opspraak geraakt omdat zij de roemruchte Dan Bilzerian op Instagram volgen. Dat zij deze Instagram King, zoals zijn bijnaam luidt, volgen kwam aan het licht na een Spaanse oproep op Twitter, die inmiddels viraal is gegaan.

Dan Bilzerian

Dan Bilzerian is een Armeens-Amerikaans pokeraar en acteur. Maar hij verwerft vooral bekendheid door zijn zeer extravagante en overdadige levensstijl, waarmee hij maar al te graag pronkt op Instagram, waar hij maar liefst 33,2 miljoen volgers heeft.

Op het platform pretendeert hij hét perfecte mannenleven te leiden. Hij reist de wereld rond in privéjets, vertoeft zomers op luxe jachten, dineert in de meest prestigieuze restaurants en laat zich vrijwel altijd omringen door een aantal prachtige vrouwen, die hij vaak uit alle delen van de wereld laat overkomen. De Amerikaan krijgt bakken met kritiek, maar trekt zich daar weinig van aan.

De 42-jarige Amerikaan ligt met name vaak onder vuur omdat hij totaal geen respect voor vrouwen zou hebben. Met deze dames heeft Bilzerian dan een leuke tijd en maakt hij pikante beelden voor op social media. Het pronken met vrouwelijk schoon is dan ook wat al jarenlang de boventoon voert op zijn account, dat dus ook gevolgd wordt door meerdere F1-coureurs.

Twitter gaat los

Op Twitter werd in het Spaans een oproep geplaatst aan alle vrouwen die graag zouden willen weten of hun man respect heeft voor vrouwen. Om daarachter te komen moesten ze even controleren of hun man het Instagram-account van Bilzerian volgt. "Meisjes, als je wilt zien welke mannen geen respect hebben voor welke vrouw dan ook en klootzakken zijn, kijk dan naar de volgers die je gemeen hebt met dit account", zo klinkt het bericht. Dat bericht is inmiddels viraal gegaan, en is inmiddels al 11,5 miljoen keer bekeken.

In de reacties komt één iemand erachter dat het account ook door meerdere F1-coureurs wordt gevolgd. Onder anderen Max Verstappen, Esteban Ocon, Pierre Gasly, Carlos Sainz en Lance Stroll moeten het ontgelden.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk