Fysiotherapeute Lewis Hamilton stopt na 7 jaar samenwerken

Fysiotherapeute Lewis Hamilton stopt na 7 jaar samenwerken

door Matthijs Bos

Angela Cullen, de fysiotherapeut/prestatiecoach van Lewis Hamilton, stopt ermee. Zo heeft Hamilton onthuld. Cullen was sinds 2016 coach van Hamilton, maar gaat nu op zoek naar een nieuw avontuur.

Bekend gezicht verlaat F1-paddock

Cullen en Hamilton waren vrijwel altijd samen in de F1-paddock. Lewis kondigde het nieuws aan op zijn Instagram.

"De afgelopen zeven jaar heeft Cullen aan mijn zijde gestaan en me gepusht om de beste versie van mezelf te zijn. Door haar ben ik een sterkere atleet en een beter mens geworden. Dus vandaag hoop ik dat jullie samen met mij haar het allerbeste wensen bij haar volgende stappen om haar dromen na te jagen. Bedankt voor alles Ang, ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor jou in petto heeft."

Lewis Hamilton op Instagram

Ook Angela Cullen bracht op Instagram een eerbetoon aan haar werk met Lewis Hamilton.

"Precies zeven jaar geleden op deze dag stond ik voor het eerst in de F1-paddock tijdens de Australische GP. Vandaag ben ik opgewonden om te delen dat ik aan mijn volgende avontuur begin. Ik ben zo dankbaar en gezegend om deze ongelooflijke reis in de F1 te hebben gehad en ik weet dat mijn verhaal verder zal gaan. Dank aan het Mercedes-team, die de afgelopen zeven jaar mijn familie zijn geweest. En Lewis Hamilton jij GOAT (Greatest of All Time)!!! Het was een eer en genoegen om naast je te staan. Ik ben zo trots op je en alles wat je hebt bereikt. Bedankt dat je me steunt, in me gelooft en me het grenzeloze potentieel laat zien dat we allemaal in ons hebben. Ik ben zo opgewonden om naar het volgende hoofdstuk voor jullie te kijken. Er is niets dat je niet kunt doen."

Angela Cullen op Instagram

Wie de nieuwe fysiotherapeut/prestatiecoach wordt van Lewis is nog niet bekend. De nieuwe uitdaging van Cullen is ook nog niet bekend.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk