Hamilton hoeft niet met Michael Masi in gesprek: ‘Valt niets te zeggen’

Hamilton hoeft niet met Michael Masi in gesprek: ‘Valt niets te zeggen’

door Michael

Mercedes-coureur Lewis Hamilton laat weten dat hij geen gesprek hoeft te voeren met voormalig F1-racedirector Michael Masi. De Australiër is aanwezig in het weekend van de Australische GP als voorzitter van de Supercars Commission. Een bakkie pleur met de zevenvoudig wereldkampioen doen, nu de gelegenheid zich aandient? Als het aan de Brit ligt, dan hoeft dat niet.

Hamilton ziet geen redenen om met Masi te praten

Lewis Hamilton zegt weinig te maken te willen hebben met de man die het besluit maakte dat hem de achtste wereldtitel kostte.

Masi kreeg te maken met bedreigingen en doodswensen na die controversiële knoeperd van een ontknoping in Abu Dhabi, 2021.

Toen Hamilton gevraagd werd in Melbourne of hij het ziet zitten om Masi weer eens te spreken, antwoordde hij stellig: “Nee, die wens heb ik niet.”

Hamilton zegt dat hij toch liever vooruit kijkt en bezig is met winnen. Iets dat na die historische ontknoping nog niet gelukt is. Kortom: het zit wel diep, nog steeds - “Ik ben mij aan het richten om de toekomst om weer te winnen. Er valt ook niets te zeggen”, aldus de Mercedes-coureur.

Een andere reden waarom Hamilton die focus wel elder kan gebruiken? Teamgenoot George Russell. De volgende ‘Engelse belofte’ voert de druk op en weerspreekt de insinuaties van Hamilton dat zijn prestaties in Djedda aankwamen op geluk met de set-up.

Formule 1

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk