Leclerc ontkent gesprekken met Mercedes: 'Ik hou van Ferrari'

Leclerc ontkent gesprekken met Mercedes: 'Ik hou van Ferrari'

door Matthijs Bos

De geruchten molen draait op volle snelheid in de Formule 1. Nu er nog steeds geen akkoord is tussen Lewis Hamilton en Mercedes, staat Charles Leclerc ook nog te wachten op duidelijkheid. Leclerc zelf reageert op alle geruchten.

Leclerc reageert

Leclerc wordt al enige tijd in verband gebracht met Mercedes. Er zou namelijk wellicht een ruildeal plaatsvinden tussen de Monegask en Hamilton. Hamilton zou dan natuurlijk naar Ferrari gaan, en Leclerc naar het Britse renstal. Mercedes draait momenteel niet bepaald lekker, en het contract van sir Lewis is nog niet verlengd, gerucht ging daarom al enige tijd dat Hamilton zou wachten op verbetering in het team.

Er werd aan Leclerc gevraagd naar zijn toekomst bij Ferrari, en hij reageerde vastberaden. "Geen commentaar", waren de woorden van de 25-jarige coureur.

“Aangezien mijn contract afloopt eind 2024, kan ik begrijpen dat mensen hierover nadenken. Het gerucht bestaat, oké, maar ik trek me er niks van aan. Er zijn geen onderhandelingen gestart. Dus vraag Frederic Vasseur wanneer hij van plan is om besprekingen te starten! Ik richt me volledig op het circuit. Ik hou van Ferrari.”

Charles Leclerc

Hamilton zou eerder deze week al een mega-aanbod hebben gekregen van Ferrari. Een salaris van 46 miljoen euro per maand. Zo ver we nu weten is er nog niks officieel, en racen beide coureurs volgend jaar nog steeds voor Ferrari en Mercedes.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk