Lewis Hamilton: 'je wint en gaat naar huis'

Lewis Hamilton: 'je wint en gaat naar huis'

door Lysanne

Ondanks dat Lewis Hamilton al diverse records op zijn naam staan, blijft het gevoel van een overwinning maar even hangen, zo onthulde de coureur in een podcast.

Hamilton en zijn overwinningen

Sir Lewis Hamilton is, net als Michael Schumacher, de man met zeven wereldtitels op zijn naam. Daarnaast heeft de Mercedes-coureur ook nog het record van meeste aantal overwinningen in de Formule 1 aller tijden. Een totaal van 103. De Brit is vastberaden om afscheid te nemen van F1 met meeste wereldtitels ooit.

Toch vertelde de coureur recent in de On Purpose With Jay Shetty-podcast, dat winnen anders voelt en hij er heel anders over denkt.

"Succes is zo kortstondig. Je wint een race en gaat dan naar huis"

Lewis Hamilton

Zo ongelooflijk als dat het winnen ook is, het plezier is zo vluchtig. Hamilton geeft zelfs toe dat hij zich in de dagen na overwinningen een leegte voelde: “Het is zo intens, een stressvolle omgeving voor iedereen die erin werkt. Dan ga je naar huis en een of twee dagen later is er een enorme come-down."

"Het gaat wel om het grotere plaatje. Ik vecht voor iets groters dan het winnen van een race. Ik vecht om de wereld te veranderen. Er zijn mensen die echt geweldige dingen doen - ik wil deel uitmaken van die inspirerende bubbel", aldus Hamilton.

)

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk