Het exclusieve appartement van Max Verstappen in Monaco

Het exclusieve appartement van Max Verstappen in Monaco

door Lysanne

Altijd al benieuwd geweest hoe (en waarom) drievoudig wereldkampioen Formule 1 en Red Bull Racing-coureur Max Verstappen woont in Monaco? Dat gaan we haarfijn uitleggen, want zeg eerlijk: wie zou daar nu niet willen wonen, als die de kans zou krijgen?

De macht van een pittoreske prinsendom

Mocht je ooit eens door de straten van Monaco lopen, houdt dan je ogen goed open. De kans is aanwezig dat je een bekend iemand tegenkomt.

Ondertussen weten we dat naast de beroemdheden, ook vele Formule 1-coureurs een woning hebben in het al zo luxe prinsendom. Charles Leclerc, Daniel Ricciardo, Lando Norris, Lewis Hamilton en zelfs onze eigen Max Verstappen is daar in zijn vrije tijd veel te vinden.

Maar waarom nou precies Monaco? Het prinsendom staat bekend als één van de belastingparadijzen. Je betaalt hier geen inkomensbelasting en er wordt ook geen vermogensbelasting ingehouden. Ideaal voor professionals die jaarlijks miljoenen mogen bijschrijven.

Het luxe verblijf van Max Verstappen in Monaco

Max Verstappen woont sinds 2015 in Monaco, zijn huis is gelegen in de luxe wijk Fontvieille.

Het pand 'vrij prijzig' noemen is een understatement voor de gemiddelde mens.

Het appartement van Verstappen kost naar schatting zo'n € 18.000 per maand en dan praten we over een optrek van ongeveer 180 vierkante meter. Zou je in die omgeving een vergelijkbaar appartement willen kopen, dan ben je makkelijk € 16 miljoen kwijt.

Max heeft met zijn appartement een prachtig uitzicht op de voorbijvarende jachten en de blauwe zee. Daarnaast zit er een helikopterplatform om de hoek, zo kan hij zelfs binnen zeven minuten mee naar het vliegveld van Nice gevlogen worden. De coureur hoeft zich dan geen zorgen te maken over files. Of wachtrijen op het vliegveld... zijn privéjet staat dan alvast klaar om hem op te pikken.

Hulp van moederlief 

De Red Bull-coureur laat niet veel foto's van de binnenkant van zijn huisje in Monaco zien, wel zijn er genoeg foto's van hem op zijn balkon te vinden op het wereldwijde web. Het interieur van Verstappen zijn appartement is niet door hemzelf ingericht, maar door zijn moeder Sophie Kumpen.

In een video op Youtube zijn beelden van de binnenkant van Verstappens appartement te vinden. De video zou niet volledig correct zijn, maar je krijgt wel een beetje een beeld ervan. Een ding dat hij in ieder geval niet hoeft te missen in Monaco: zijn race-simulator.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk