Lewis Hamilton kapt interview af: 'Heb je geen betere vraag?'

Lewis Hamilton kapt interview af: 'Heb je geen betere vraag?'

door Michael Janiec

Lewis Hamilton was niet gediend van een vraag die hij kreeg na de Japanse Grand Prix van een journalist. Hamilton gaf geen antwoord en het korte interview kwam abrupt ten einde.

De Britse Formule 1-coureur eindigde als negende op Suzuka, terwijl zijn teamgenoot George Russell als zevende over de streep kwam.

De aanstaande verhuizing van de zevenvoudig wereldkampioen naar Ferrari leidt steeds meer tot vragen over zijn huidige vorm. Of beter gezegd: het gebrek eraan.

Nog nooit startte de in Stevenage geboren zo slecht aan een Formule 1-seizoen. Hamilton staat momenteel negende in het rijderskampioenschap en heeft één punt meer dan Lance Stroll van Aston Martin.

Zijn toekomstige werkgever profiteert intussen rijkelijk van het gebrek aan resultaten bij de Zilverpijlen. Ferrari is goed voor 120 punten uit vier races tegenover een schamele 34 punten van het team dat nog tweede finishte in de constructeurs vorig seizoen. Ook bij de Japanse GP was het Italiaanse team ‘best of the rest’ met Carlos Sainz die P3 pakte en Charles Leclerc op de vierde stek.

Hamilton loopt weg na vraag over jaloezie richting beter presterend Ferrari

Hamilton kreeg de vraag of hij jaloers is op Ferrari nu hij ziet dat het beter presteert dan Mercedes. Een vraag die in het verkeerde keelgat schoot bij de Brit. Hamilton zou geen antwoord hebben gegeven, hij wilde een andere vraag.

De betreffende journalist bood zijn verontschuldigingen aan, maar het kwaad was al geschied. Hamilton kapte het interview af en de persvoorlichter van Mercedes zou de journalist bedankt hebben.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk