Norris en Piastri reageren op komische wijze op vertrek Hamilton naar Ferrari

Norris en Piastri reageren op komische wijze op vertrek Hamilton naar Ferrari

door Jarlo

Als Formule 1-fan kan het je inmiddels niet meer zijn ontgaan, de transfer van Lewis Hamilton van Mercedes naar Ferrari. Ook de twee McLaren-coureurs, Lando Norris en Oscar Piastri, hebben hun reactie gedeeld op social media. De twee jongelingen van McLaren doen het echter op een hele andere manier.

Afgelopen donderdag werd de maand februari op spectaculaire wijze afgetrapt. Overdag werd er door de doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse Formule 1-nieuwspagina Formul1a.uno een gerucht online gezet. Het zou gaan over Lewis Hamilton, die naar verluidt in 2025 de overstap zou maken naar het team van Ferrari. Daarbij zou een officiële aankondiging 'een paar dagen later' al volgen. Dit kwam echter veel eerder dan verwacht. Slechts een paar uur na het lek, op dezelfde avond nota bene, werd de wereld van de Formule 1 geschokkeerd door de officiële aankondiging op onder andere de socialmediapagina's van Ferrari, Mercedes en Formule 1.

Reactie Piastri

De twee jonkies van McLaren zijn uiteraard inmiddels ook op de hoogte van het grote nieuws. Zo was Oscar Piastri net klaar met hardlopen. De Australiër opende zijn telefoon en kon niet geloven wat hij zag.

"Ik ben net wezen hardlopen. Heb ik iets gemist"?

Oscar Piastri - McLaren-coureur

Reactie Norris

Als je dacht dat dat een simpele reactie was, jawel, het kan nog simpeler. Lando Norris hield het enkel bij een GIF op social media. Het is duidelijk dat de nummer één coureur van McLaren net zo verrast was als zijn jongere teamgenoot.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk