Perez snapt niks van beslissing wedstrijdleiding: ‘Hamilton zat duidelijk fout’

Perez snapt niks van beslissing wedstrijdleiding: ‘Hamilton zat duidelijk fout’

Red Bull-coureur, Sergio Perez, snapt helemaal niks van de beslissing van de wedstrijdleiding. De Mexicaan maakte zelf onderdeel uit van het desbetreffende incident met Hamilton.

Na de Safety Car-periode, waarin beide Red Bulls op hun versleten banden buiten bleven, haalde Hamilton Perez in bij het ingaan van bocht 7. De Brit kon daarbij zijn auto niet op de baan houden, maar gaf ondanks dat niet de plek terug aan Perez.

Perez reageert op incident met Hamilton 

Dit schoot bij de Mexicaan het verkeerde keelgat, die zich daar ook open en eerlijk over had uitgesproken bij de media.

"Voor mij was het duidelijk dat Lewis gewoon heel laat remde, en van het circuit afging, en zo een voordeel pakte. Iets wat we in de toekomst moeten begrijpen."

Sergio Perez - Red Bull Racing-coureur

Wankelende Perez tijdens Grand Prix van Singapore

Het was hoe dan ook niet de race waar Sergio Perez op had gehoopt. De welbekende problemen bij Red Bull afgelopen weekend hadden ook grote gevolgen voor de hem. Uiteindelijk finishte de Mexicaan de race als achtste.

Iets wat niet op televisie is vertoond, is de aanvaring tussen Perez en Albon. Perez werd uiteindelijk als schuldig bevonden en kreeg een tijdstraf van vijf seconde. Ook daar was de Mexicaan het niet mee eens: "Bij het incident met Alex was er niets aan de hand. Het was gewoon een race-incident.” aldus de Mexicaan.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk