Jan Lammers: 'Transfer van Hamilton naar Ferrari kan ongemakkelijk worden'

Jan Lammers: 'Transfer van Hamilton naar Ferrari kan ongemakkelijk worden'

door Jarlo

De huidige directeur van Circuit Zandvoort, Jan Lammers, heeft onlangs gereageerd op de recente gebeurtenissen bij Mercedes en Ferrari. Lewis Hamilton zal namelijk het team van Mercedes verlaten. De Brit verruilt de Duitse renstal voor het team van Ferrari, waar hij Carlos Sainz zal vervangen. De voormalig Formule 1-coureur denkt vooral dat er ongemakkelijke situaties zullen ontstaan binnen voor Hamilton bij de Italiaanse renstal.

Dat februari traditioneel een spannende maand is voor Formule 1-fans, staat al vast. Alle nieuwe F1-bolides worden immers onthuld. De maand februari is echter een stuk spannender begonnen, dan wij als buitenstaanders gewend zijn.

Op donderdag 1 februari was er een ware donderslag bij heldere hemel: een nieuwsbericht op de doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse Formule 1-nieuwspagina Formula.uno . Een transfer van Lewis Hamilton naar Ferrari zou binnenkort aangekondigd worden. En wat bleek? Het gerucht werd nog op diezelfde dag bevestigd via de officiële aankondigingen op de socialmediakanalen van onder andere Mercedes, Ferrari en Formule 1.

Lammers: 'Fans wrijven in hun handen'

"Dit is wel een hele leuke schok natuurlijk. Ik denk dat de fans zich al in de handen wrijven. Hoe leuk is het dat Lewis Hamilton in 2025 naar Ferrari gaat, en dat we in 2026 nieuwe motoren krijgen? Ik denk dat we ons de komende jaren wel gaan vermaken. Echter, Hamilton zal de komende jaren nog bij Mercedes blijven rijden, terwijl er al bekend is dat hij dat jaar daarop weg gaat. Dat moet toch wel een ongemakkelijke situatie zijn voor beide teams."

Jan Lammers - voormalig Formule 1-coureur

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk