Voormalig auto-coureur met gedurfde uitspraak omtrent GP Las Vegas

Voormalig auto-coureur met gedurfde uitspraak omtrent GP Las Vegas

door Jarlo

Voormalig auto-coureur Willy T Ribbs, heeft de aanstaande Grand Prix van Las Vegas bestempelt als 'de grootste race in de geschiedenis van de autosport'. De 68-jarige Amerikaan sprak lovende woorden uit over de aanstaande Formule 1-race in Vegas, en verwacht dat het evenement groots zal uitpakken.

Nog minder dan een week te gaan, totdat het licht aan het einde van pitstraat op groen springt voor de start van het eerste race-weekend in Las Vegas sinds 1982. De hype voor de race door de straten van de gokhoofdstad is groot, en dat is te merken ook. Zo zijn onder andere de kerbstones op het circuit aangepast naar een typische 'Vegas-syle'.

Ribbs: 'Je zult meer beroemdheden tegenkomen dan race-fans'.

Willy T Ribbs wil zelfs zo ver gaan dat hij voorspelt dat de aanstaande race in Las Vegas 'de grootste race in de geschiedenis van de autosport wordt'. De Amerikaan was in aanloop naar de GP van Las Vegas in gesprek met The Independent, en deed daar zijn verhaal omtrent de verwachtingen voor de aanstaande race op de strip.

"Het wordt echt een megagroot evenement. Het zou mij niets verbazen als King Charles zou opdagen. Je zult meer beroemdheden en sportsterren tegen het lijf lopen dan fans. Zonder enige overdrijving, het wordt de grootste race in de geschiedenis van de autosport. Het zal spraakmakend en glamoureuze worden."

Willy T Ribbs - voormalig auto-coureur

'Amerikanen organiseren altijd de grootste evenementen'

Ribbs vervolgde zijn verhaal met wat gebruikelijke 'Amerikaanse arrogantie van de macht', waarmee hij duidelijk wil maken dat Amerika de grootste sport-evenementen van de wereld organiseert. Volgens de 68-jarige is de Formule 1 daar geen uitzondering van.

"Als je kijkt naar de geschiedenis van Las Vegas, dan heeft de stad de grootste sport-evenementen ter wereld georganiseerd. Of het nu een boksgevecht is, of een NFL-wedstrijd."

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk