Maak kennis met Carola Martinez, de prachtige vrouw van Sergio Pérez

Maak kennis met Carola Martinez, de prachtige vrouw van Sergio Pérez

door Cas Zeeman

De naam van Sergio Pérez is de laatste tijd veelvoorkomend in de media. En niet per se positief; de Mexicaanse teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull Racing is bezig aan een seizoen waarin fout op fout de overhand neemt. Hij viel daardoor al verscheidene keren ver terug, wat hem al flink wat punten kostte. Gelukkig weet hij bij het thuisfront wel punten te pakken, zoals bij zijn vrouw, de prachtige Carola Martinez.

Sergio Pérez, teamgenoot van Max Verstappen

Sinds drie jaar jaar is Pérez de teamgenoot van Max Verstappen bij Red Bull Racing. Dat gaat nogal met horten en stoten. Zo wist hij zichzelf in de bizarre slotrace van 2021 - waarin Max Verstappen voor het eerst de wereldtitel wist te prolongeren - om te toveren tot de 'Mexicaan Minister of Defence', vanwege zijn imposante verdedigende werk jegens Lewis Hamilton.

Pérez wordt tot op heden gezien als teamgenoot die het Verstappen tot nu het lastigst heeft gemaakt. Zo wist hij in 2023 de tweede plaats in het kampioenschap veilig te stellen en won hij al enkele races - voornamelijk op stratencircuits.

De vrouw van Sergio Pérez

Het zijn dus niet echt de dagen van de Mexicaan. Dat geldt allerminst voor zijn privéleven. Naast zijn twee zoontjes staat achter hem de prachtige Carola Martinez. De twee trouwden in 2018. Over haar is verder weinig bekend, buiten het feit dat ze een Mexicaans model is en haar verjaardag op 16 december is

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk