Dit zijn de ex-vriendinnen van Max Verstappen

Dit zijn de ex-vriendinnen van Max Verstappen

door Cas Zeeman

Max Verstappen is deze maand inmiddels drie jaar officieel samen met Kelly Piquet, de dochter van oud-coureur Nelson. Kelly was daarvoor de vriendin van tevens oud-coureur Daniil Kvyat, met wie ze ook een dochtertje heeft, Penelope. Maar ook bij Max was zijn huidige vriendin niet de eerste de beste die aan kwam waaien. Dit zijn de vijf ex-vriendinnen van de Limburger.

1. Mikaela Åhlin-Kottulinsky

Max en de vier jaar oudere Zweedse autocoureur Mikaela Åhlin-Kottulinsky liepen elkaar tegen het lijf in 2015, waarna ze als setje besloten door het leven te gaan. De relatie liep in 2017 na twee jaar echter op de klippen, waarna Max al snel zijn volgende liefde vond.

2. Joyce Godefridi

Vader Jos ontkende lange tijd dat Max en deze Belgische studente samen waren, maar foto's op social media deden anders vermoeden. De Vlaamse is ook model en heeft een flink achterban op Instagram. Lang waren de twee echter niet samen, enkele maanden is het wat men ervan denkt.

3. Roos van der Aa

Roos van der Aa is een Tilburgse beautyblogster met wie Verstappen in 2016 een kortstondige relatie had. Destijds werd de Brabantse verschillende keren gespot in de woning van Max in Monaco, wat de geruchtenmolen op volle toeren deed draaien. Max wilde echter niet naar buiten treden met deze relatie, waardoor Van der Aa haar geplaatste Monegaskische Instagram-foto's snel weer verwijderde. Op vragen van de roddelpers - waar wij nu ook even bij horen - over een vermeende relatie tussen de twee antwoordde ze kort en bondig: "geen commentaar."

4. Maxime Pourquié

Een relatie tussen twee topsporters werkt vaak, zo is het gegeven. Over deze kortstondige relatie in 2017 is weinig bekend, maar hockeyster Maxime en de Red Bull-coureur leerden elkaar kennen in Londen. Ze spendeerde veel tijd in het appartement van Verstappen en de twee zouden oud en nieuw samen hebben gevierd De Nederlander zou zelfs een helikopter hebben gehuurd voor dit tripje. Maxime wilde echter tevens niet uitweiden over de situatie tussen haar en Max. Op Instagram is ze overigens - ook na grondig speurwerk - niet te vinden.

5. Dilara Sanlik

Dit is Max's meest recente vriendin, de Duitse studente Dilara Sanlik. De twee leerden elkaar kennen in januari 2018. Dilara was vaak te zien in de pitbox van Max en kon het goed vinden met de familie van de Nederlander. Deze relatie heeft, in verhouding, nog best lang geduurd: van september 2018 tot oktober 2020.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk