Maak kennis met de vriendin van debuterend F1-coureur Nyck de Vries!

Maak kennis met de vriendin van debuterend F1-coureur Nyck de Vries!

door Redactie

Inmiddels mag Nyck de Vries zijn droom leven: hij rijdt eindelijk in de Formule 1. Welke vrouw heeft de enige Nederlander die direct punten scoorde bij zijn debuut in F1 aan zijn zijde? Hoog tijd om een kijkje te nemen in het privéleven van onze landgenoot.

Wie is Nyck de Vries?

Nyck de Vries werd op 6 februari 1995 geboren in Uitwellingerga, Friesland. Hij begon zijn carrière in 2008 met karten voor het Italiaanse team Chiesa Corse Zanardi. Hiermee won hij in 2008 en 2009 de KF3. In diezelfde jaren won hij ook de Duitse jeugdklasse.

Deze resultaten leverden hem in 2010 een plekje op in het juniorenprogramma van McLaren. Hierna was De Vries achtereenvolgens actief in de Formule Renault en de GP3, voordat hij in de Formule 2 terechtkwam. Hierin behaalde hij in 2019 de titel. Na de overstap naar de Formule E eind dat jaar, behaalde hij in het seizoen 2020/2021 ook daarin het kampioenschap.

2021 betekende de start van De Vries’ F1-carrière. Hij werd testrijder bij het team van Mercedes. Op 20 mei 2022 maakte hij zijn eerste officiële meters in de Formule 1 tijdens de eerste vrije training in de GP van Spanje. Wat vier maanden daarna gebeurde, het puntendebuut op Monza, is inmiddels geschiedenis.

De vriendin van Nyck de Vries: Eva Bruggenwirth

Achter zo’n alleskunner staat natuurlijk een sterke powervrouw. Maak kennis met De Vries’ vriendin: Eva Bruggenwirth.

Het is niet bekend hoelang Nyck de Vries en Eva Bruggenwirth een relatie hebben, maar in 2020 kwamen ze voor het eerst voorbij op elkaars social media.

Eva Bruggenwirth is eigenaar van een bedrijf in gebreide kleding. Ook werkt ze als socialmedia content-creator voor een sieradenbedrijf. Ze houdt daarnaast erg van reizen en niet geheel onbelangrijk, de autosport!

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk