Verstappen in actie: zo kijk je live mee bij virtuele 24 uur Le Mans

Verstappen in actie: zo kijk je live mee bij virtuele 24 uur Le Mans

door Michael

Max Verstappen komt dit weekend in actie tijdens de virtuele 24 uur van Le Mans, dit is hoe je de actie op de voet kunt volgen van de Team Redline-coureur met startnummer #1 op de auto.

Volg Verstappen live tijdens virtuele 24 uur van Le Mans

De Formule 1 ligt dan wel stil, het racen in de virtuele top gaat onverminderd door. Zeker in de winter, waar de digitale tegenhangers van populaire langeafstandsraces de grijze zondagen vullen.

Niet enkel is Max Verstappen uitstekend in FIFA - zo stond hij ooit in de top 100 van de wereld van de online FUT-speelmodus. Ook als het aankomt op racen, mag hij zich rekenen tot de beste coureurs van het digitale domein.

Met Team Redline als zijn digitale equipe - zo ongeveer de wereldtop van E-sports simracen - weet hij ook succesvol de hordes huis-tuin-en-keukenracers van zich af te houden.

Veel bekende namen op grid van virtuele 24 uur van Le Mans

Dit weekend dus tijdens de virtuele 24 uur van Le Mans. De Red Bull Racing-coureur zal dan de auto delen met Jeffrey Rietveld, Luke Browning en Diogo Pinto.

In de andere auto van Redline vinden wij overigens niet de minste namen: de routinier Felix Rosenqvist en Felipe Drugovich; de F2-kampioen van 2022 die bij Aston Martin getekend heeft als test- en reservecoureur.

In het rijdersveld vinden we nog een aantal Nederlandse bekenden; Rudi van Buren, Beitske Visser, Bono Huis.

De kwalificatie gaat deze vrijdagavond van start om 19:00 lokale tijd en is op YouTube te zien via het kanaal van de serie (hieronder).

De virtuele 24 uur van Le Mans begint op zaterdag 14 januari 2023 om 14:00 uur lokale tijd. De actie gaat logischerwijs het klokje rond en eindigt op zondag om 14:00 uur.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk