VIDEO: Down Under met McLaren in Melbourne bij Unboxed

VIDEO: Down Under met McLaren in Melbourne bij Unboxed

door Michael

Een Australische Grand Prix waar lang over nagepraat wordt. Voor McLaren, dat mede door de Nieuw-Zeelandse roots ook geliefd is in Australië, betekende de chaotische 'thuis-Grand Prix' ook een belangrijke eerste stap naar herstel. Lando Norris eindigde op P6, terwijl zijn Australische teamgenoot zijn allereerste punten pakte voor het thuispubliek, met een P8. In deze video herbeleef je dat bijzondere F1-raceweekend door de ogen van de McLaren-teamleden op het circuit.

Down Under met McLaren bij uitzonderlijke thuisrace 

Sinds dat de Formule 1 besloot om de bevoegdheden van F1-teams te versoepelen bij delen op social media, is de hoeveelheid kwalitatieve content vanachter de schermen ook behoorlijk verbeterd. De 'McLaren Unboxed'-video's zijn daar een goed voorbeeld van. Met hieronder toch wel een hoogtepunt in vele opzichten, vastgelegd in een video met ruim zestien minuten aan materiaal - de fans worden inderdaad op de wenken bediend!

Van een sport die in vroegere jaren bekendstond om de toegankelijkheid is weinig overgebleven immers. De snaarstrakke commerciële en onvermijdelijk van publiek afgeschermde operatie heeft dan ook baat gehad bij de toegankelijkheid verhogen én het publiek dichterbij te laten via social media. Een ander F1-team dat daarin leidend is - het maken van kwalitatieve content - blijft evengoed Red Bull Racing.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk