Verstappen niet bezig met toekomst van Hamilton

Verstappen niet bezig met toekomst van Hamilton

door Michael Janiec

Max Verstappen zegt op de nodige tegenstand te rekenen in het prinsendom. Zijn thuisrace, beter bekend als de GP van Monaco, biedt tegenstanders een goede kans op een sterk resultaat, denkt de Red Bull-coureur. Op het veelbesproken onderwerp van waar Lewis Hamilton in 2024 rijdt, heeft de Nederlander echter weinig melk te brokken, wijzend naar de richting van degene die daar zelf over beslist.

Verstappen over Monaco en de toekomst van Hamilton

Mercedes laat in de opbouw naar de vrijdag zien dat het team nu eindelijk afscheid neemt van het size-zero sidepod-concept. Terug zijn de luchthappers, niet geheel toevallig, erg vergelijkbaar met die van Red Bull Racing.

Verstappen krijgt de vraag wat dat voor Mercedes kan betekenen: "Dat is echt moeilijk te zeggen. Ik bedoel, ik denk voor hen, maar ook voor ons, om het hele nieuwe concept te begrijpen. Ik weet niet waar het hen gaat brengen", verklaart de titelverdediger

Mercedes neemt een zeker risico door op een erg apart circuit als Monaco uit te pakken met een uitgebreid updatepakket. Toch? Volgens de Red Bull-coureur is dat niet per se het geval: "Ik zou het altijd zo snel mogelijk op de auto zetten. Want je leert altijd meer dan dat je hem in de garage laat staan en niet gebruikt."

En dan de geruchtenmolen over Lewis Hamilton. De zevenvoudig wereldkampioen wordt in verband gebracht met een overstap naar Ferrari. Aan uitspraken over die kwestie wil Max echter niet zijn vingers branden: "Het is niet mijn probleem. Het is zijn beslissing. Maar ik denk dat hij zich heel gelukkig voelt bij Mercedes. Ik bedoel, ze hebben samen veel gewonnen. Misschien is het goed [de geruchten] omdat het de prijs aan de kant van Mercedes ook wat verhoogt om hem te betalen", aldus de RBR-coureur.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk