Max Verstappen en Viaplay brengen deze week exclusieve documentaire uit

Max Verstappen en Viaplay brengen deze week exclusieve documentaire uit

door Ayla Huiberts

Zet 15 februari alvast in je agenda, want voor de Verstappen-fans met toegang tot de streamingdienst van Viaplay is het dan prijs. De drievoudige wereldkampioen brengt in samenwerking met Viaplay een gloednieuwe documentaireserie uit. Kijkers krijgen zo de kans om meer te zien van Verstappen in zijn leven buiten de Formule 1.

Eerder werd er ook al een populaire documentaire over Max uitgebracht, Anatomy of a Champion in 2022 (met gemiddeld 7,4 beoordeeld op IMDB) en nu krijgen we nog meer inzichten in zijn persoonlijke leven.

Verstappen - Off the Beaten Track: nieuwe driedelige docu-serie 

In totaal zullen er drie afleveringen uitkomen van ‘Max Verstappen – Off the Beaten Track’ en de eerste is op donderdag 15 februari exclusief te zien op Viaplay.

In de documentaire wordt zijn liefde voor racen uitgelicht en leren we een hele andere kant kennen van de Red Bull Racing-coureur. Iedere aflevering zal in het teken staan van een ander onderwerp, waarin de kijker wordt meegenomen in de passies van Verstappen.

In de korte serie worden exclusieve beelden laten zien van Verstappen en Thierry Vermeulen. De wereldkampioen is niet alleen een testrijder, maar ook mentor voor zijn vriend in de DTM-serie. Verder zien we Max zijn toewijding aan het simracen, waarbij hij deelneemt op het allerhoogste niveau.

“De samenwerking met Viaplay voor ‘Off the Beaten Track’ is een ongelooflijke reis geweest. Deze serie laat een kant zien die vaak ongezien blijft tijdens de momenten op het Formule 1-circuit. Off the Beaten Track geeft een kijkje in mijn leven, mijn liefde voor verschillende vormen van motorsport en de mensen die mij inspireren. Ik ben er trots op dat ik met Viaplay kan samenwerken om deze unieke serie naar de kijkers te brengen.”

Max Verstappen over 'Off the Beaten Track'

In de docuserie krijgen we dus een andere kant te zien van de Formule 1-coureur. Er wordt als het ware een intiemere kijk gegeven in het leven van de wereldkampioen. Formule 1 maakt een groot deel uit van zijn leven, maar onder deze laag heeft hij nog veel meer passies waar wij als kijker meer te weten over krijgen.

“Onze samenwerking met Max Verstappen aan ‘Off the Beaten Track’ is een bewijs aan onze toewijding aan het leveren van exclusieve en boeiende content. In deze serie hebben we de deuren geopend naar een kant van Max die verder gaat dan de snelle wereld van Formule 1. Dit gaat niet alleen over racen; het gaat over het blootleggen van de essentie van een wereldwijde superster. We zijn trots op deze unieke en meeslepende serie die een nieuwe dimensie geeft aan Max Verstappen.”

Peter Nørrelund, EVP en Chief Sports & Business Development Officer van de Viaplay Group

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk