‘Beschuldigingen aan adres Horner niet seksueel van aard’

‘Beschuldigingen aan adres Horner niet seksueel van aard’

door Michael Janiec

Als wij de bronnen nabij de Engelse tabloid The Sun mogen geloven, dan zijn de beschuldigingen aan het adres van Red Bull Racing-teambaas Christian Horner niet seksueel van karakter.

Hoewel de eerdere geruchten over het vermeende grensoverschrijdende gedrag van Horner de suggestie wekten dat de Brit zich (seksueel) ongepast had gedragen richting een vrouwelijke collega, blijkt het toch anders te zitten.

Er is wel degelijk sprake van een beschuldiging, evenals dat een onderzoek naar Horner intussen loopt, maar The Sun sluit alvast uit dat de toedracht ervan grensoverschrijdend gedrag van seksuele aard zou zijn geweest.

'Controlerend gedrag' reden onderzoek naar Horner

Het Engelse medium suggereert dat de klacht een reactie is op een eerder voorval tussen het vrouwelijke Red Bull-personeelslid en Horner. De vrouw zou zorgen hebben geuit over het strenge werkregime. Horner zou vervolgens hebben laten blijken dat hij ‘not amused’ was met de acties van de vrouw.

Daar liet diegene het niet bij en een klacht werd ingediend vanwege ‘een controlerende houding', meldden insiders aan het medium.

Het zou misplaatst zijn om het incident nu te bagatelliseren. Het onderzoek loopt immers nog. Maar het neemt best wat onzekerheden weg over wat er zich precies heeft afgespeeld. Het uitsluiten van het ergste scenario voor Horner - los van ‘controlerende gedrag’ - is daarmee min of meer al rond.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk