Directeur Circuit Zandvoort reageert op bekendmaking datum Dutch GP in 2025

Directeur Circuit Zandvoort reageert op bekendmaking datum Dutch GP in 2025

door Jarlo

Jan Lammers heeft onlangs gereageerd op de bekendmaking van de datum voor de Dutch GP 2025. De sportief directeur van Circuit Zandvoort reageert tevreden tegenover de media. Ook de Burgemeester van Zandvoort komt aan het woord.

Op vrijdag 12 april werd de officiële Formule 1-kalender voor 2025 bekend gemaakt door de FIA. De racekalender voor volgend jaar zal wederom 24 races tellen, waaronder de GP van Nederland.

Het circuit van Zandvoort maakten, na een afwezigheid van 36 jaar, in 2021 haar terugkeer op de kalender. Sindsdien heeft Max Verstappen elk van zijn thuisraces weten te winnen, wat mede mogelijk maakt dat de race in de duinen zeer populair blijft onder de Nederlandse racefans.

Lammers: 'Zijn blij met de datum'

Sportief directeur Jan Lammers is helemaal in de wolken. De Nederlander laat onder andere weten dat de voorbereidingen al getroffen worden voor het aanstaande evenement en dat men blij is met de datum voor 2025.

“We zijn al begonnen met de voorbereidingen voor dit jaar en dat ziet er veelbelovend uit. Ondertussen staan we met de Formule 1 in Zandvoort goed op de kaart en we zijn blij met de datum voor 2025.”

Jan Lammers - Sportief directeur Circuit Zandvoort

Lammers ging vervolgens dieper in op de voorbereiding, waarmee hij doelt op het aanstaande evenement in 2024. We hebben immers de editie van 2024 nog voor de boeg eind augustus: "We willen een ongeëvenaard spektakel creëren dat het beste van het beste in de wereld van sport en entertainment samenbrengt. Of je nu een doorgewinterde racefan bent of gewoon op zoek naar een bucketlist-ervaring. 2024 wordt spectaculairder dan ooit," aldus Lammers.

Burgemeester Zandvoort reageert

Ook de burgemeester van Zandvoort, David Moolenburgh, gaf zijn reactie op het nieuws: “We zijn verheugd om ook dan de koningsklasse van de autosport weer in ons dorp te ontvangen. Deze datum sluit aan op de zomervakantie waardoor ons seizoen verlengd wordt. Zandvoort staat wederom klaar om alle racefans te ontvangen.”

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk