Lawrence Stroll: 'Wij pakken die wereldtitel'

Lawrence Stroll: 'Wij pakken die wereldtitel'

door Matthijs Bos

Lawrence Stroll, zakenman en vader van Lance Stroll, zag deze week het team van zijn zoon op het podium verschijnen. Fernando Alonso behaalde P3 en schoot werkelijk uit de startblokken. Lance Stroll pakte P6 en had daarmee ook een goed weekend te pakken, en dat zelfs met een flinke blessure. Lawrence Stroll is nu zo in de wolken dat hij denkt dat Aston Martin kans op de wereldtitel heeft. Rare uitspraak of heeft papa Stroll een geweldige voorspelling gedaan?

Stroll ziet oude uitspraak steeds meer werkelijkheid worden

Lawrence Stroll zag Aston Martin zijn tweede podiumplek ooit pakken, niets verrassends voor Stroll, hij denkt namelijk niet dat het maar bij twee podiumplekken blijft. Stroll denkt zelfs dat Aston Martin dit jaar al gaat meevechten voor de wereldtitel.

"Ik zei een paar jaar geleden al dat we op een pad zijn om binnen vijf jaar voor de wereldtitels te vechten. Er waren veel mensen die er niet in geloofden toen ik het zei en dat kan ik begrijpen, gezien de positie waar wij toen inzaten."

Lawrence Stroll aan Sky Sports

Er is een hoop veranderd, vanaf 1 mei verhuisd Aston Martin naar de 'state of the art' fabriek. Daar kan een hoop gesleuteld worden aan de optimalisatie van de auto, iets wat met de komst van Dan Fallows al goed gebeurd is. Aan zelfvertrouwen geen gebrek dus bij Lawrence.

"We hebben een visie. Wij gaan winnen. We zijn bezig met waar ik het twee jaar geleden al over had. Dit is de eerste stap op weg naar dat doel. Ik kan niet trotser zijn."

Of de grote woorden de waarheid worden, gaan we nog zien. Wat we wel weten is dat het zelfvertrouwen hoog zit bij Aston Martin

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk