Maak kennis met de vriendin van Carlos Sainz

Maak kennis met de vriendin van Carlos Sainz

door Ayla Huiberts

Na een jarenlange relatie achter de rug te hebben aarzelde Ferrari-coureur Carlos Sainz niet lang om opnieuw de datingpool te verkennen. Inmiddels is zijn nieuwe liefde al aardig bekend in de paddock, maar wat weten we nog meer over Rebecca Donaldson, de 'nieuwe' vriendin van Carlos Sainz?

Wie is Rebecca Donaldson, de vriendin van Carlos Sainz?

Rebecca is een Schots model dat je misschien weleens tegen bent gekomen op de cover van Vogue, Elle en Marie Claire... De 28-jarige schone deelt op haar Instagram veel content, omtrent beauty en haar modellenwerk.

Haar carrière in de schijnwerpers begon op 17-jarige leeftijd, nadat ze haar eerste missverkiezing won. Sindsdien reist ze heel de wereld af voor haar werk en is ze regelmatig op de catwalk te vinden.

Als model heeft ze een liefde voor kleding en fashion en in 2020 richtte ze haar eigen kledingmerk op dat gericht is op sport en beweging: Muse Activewear.

Wat we verder van de Schotse kunnen vernemen is dat haar favoriete drankje een Moscow Mule is. Op haar Instagram heeft ze zelfs een hele highlight toegewijd aan deze cocktail waarbij ze deze in ieder restaurant of café waar ze komt, bestelt een cijfer geeft op schaal van 1 tot 10.

Link met Sainz

De Formule 1-coureur was zo’n zeven jaar samen met journalist Isa Hernáez, maar al kort na de break-up werd de Spanjaard gespot met Donaldson. In juni 2023 werd het stel samen gezien in Milaan, maar destijds was er nog niets bevestigd.

Een aantal maanden later werd het koppel in Amsterdam gefotografeerd en in de zomer bezochten de twee meerdere evenementen samen. Ook zouden ze samen op vakantie zijn geweest in de Bahama’s.

Uiteindelijk was het tijd om haar debuut te maken in de paddock en gedurende de Grand Prix van Las Vegas werd het duidelijk dat Sainz en Rebecca officieel een stel zijn.

Eerdere relaties?

Twee jaar geleden werd Donaldson gelinkt aan Scott Disick. Deze realityster staat bekend als de ex van Kourtney Kardashian en zijn verschijningen in ‘Keeping up with the Kardashians’ en ‘The Kardashians’. Voor dat laatste programma werd het model gespot met hem tijdens de première in 2022.

Naar verluidt was hun relatie voor korte duur, een paar weken daarna werd namelijk bekendgemaakt, dat het stel uit elkaar zou zijn.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk