Wie is de getalenteerde vriendin van Williams-coureur Alex Albon?

Wie is de getalenteerde vriendin van Williams-coureur Alex Albon?

door Lysanne

Voormalig Red Bull Racing-coureur en Williams Formule 1-coureur Alex Albon wordt al jaren op en rondom de circuits gespot met een prachtige dame aan zijn zij, maar wie is de getalenteerde vriendin van Alex Albon precies?

Maak kennis met Lily

Muni He, beter bekend als Lily, is geboren en getogen in Chengdu, China. Toch verhuisde ze al op redelijke vroege leeftijd uit het land, helemaal naar Vancouver, Canada en uiteindelijk naar de Verenigde Staten. Lily's vader was een restaurant- en hotelondernemer, daarnaast was hij ook een golfer. Lily is door haar vader in aanraking gekomen met de sport en dat is altijd een groot onderdeel van haar leven geweest.

Toen het gezin uiteindelijk in San Diego ging wonen, kon zij meer tijd besteden aan het golven. Uiteindelijk werd zij een ervaren golfer en speelde Muni He juniorentoernooien. In haar vrije tijd werkte ze liever aan gaan 'technieken', dan dat zij met haar vrienden afsprak.

Niet voor niets overigens. Lily werd op haar negentiende al een professionele golfer en sommige noemden haar zelfs de vrouwelijke Tiger Woods. Ondanks dat het meerderdeel van haar tijd naar het spelen van golf ging, heeft ze haar school wel afgemaakt. Ze studeerde aan de Torrey Pines High School in San Diego en behaalde daarna haar Major in Communicatie aan de University of Southern California.

Lily en haar vriend Alex Albon

Lily heeft dus al best wat bereikt in haar leven en weet wat het is om op het hoogste niveau te presteren. De ideale match met Alex Albon van Williams? Ze twee zijn al even samen, terug in 2019 begon hun relatie. Alex en Lily leerden elkaar kennen via sociale media, Alex stuurde namelijk een berichtje naar Lily. Na een maandenlange vriendschap, sloeg er een vonk over en de rest is geschiedenis.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk