Magnussen met indirecte sneer naar Verstappen: ‘Hou je mond!'

Magnussen met indirecte sneer naar Verstappen: ‘Hou je mond!'

door Jarlo

Van zware kritiek, tot positiviteit. Red Bull Racing-coureur Max Verstappen, heeft veel diverse meningen uitgelaten over de Grand Prix van Las Vegas afgelopen weekend.

De Nederlander was in aanloop naar het race-weekend in Las Vegas duidelijk geen fan van het evenement. Na afloop van de openingsceremonie, beweerde Verstappen dat het evenement "99% show was, en 1% racen”. Daarnaast heeft de Nederlander ook onthult zich als een ‘clown’ gevoeld te hebben toen hij tijdens de openingsceremonie gepresenteerd werd.

De zojuist genoemde kritiek maakte echter aan het einde van het weekend plaats voor blijdschap en positiviteit. Na een uiteindelijk succesvol weekend voor Verstappen, waarbij hij de race won na een spektakelshow van een race, zong hij uit volle borst ‘Viva Las Vegas’ van Elvis Presley mee over de boordradio. Daarnaast was de Red Bull-coureur van mening dat 'het Las Vegas Street Circuit voor een goeie race heeft gezorgd, en dat hij nu al niet kon kan wachten om volgend jaar terug te keren.'

Magnussen niet blij met uitspraken van onder andere Verstappen 

Al waren er mensen die niet gediend waren van de diverse meningen die Verstappen uitte gedurende het weekend, had Haas-coureur Kevin Magnussen vooral een probleem met de uitspraken van de Nederlander aan het begin van het weekend.

‘Hou je mening lekker voor je’ 

‘Hou je mening lekker voor je’. Dat is was Magnussen onder andere zei over de coureurs die een negatieve meningen hadden over het evenement in Las Vegas. De Deen is zelf van mening dat coureurs met zo’n hoog salaris hun negatieve mening voor zich moeten houden.

"Het is uiteraard prima om een mening te hebben, maar misschien is het maar beter als je die lekker voor je houdt. We hebben allemaal torenhoge salarissen, en een goed leven. Al daarom zouden we eigenlijk juist wat meer waardering moeten tonen.” 

Kevin Magnussen - Haas-coureur

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk