Martin Garrix opent boekje over neuswond Norris

Martin Garrix opent boekje over neuswond Norris

door Jarlo

Lando Norris won afgelopen raceweekend in Miami zijn allereerste Formule 1-race. Echter, een week eerder vierde de Brit nog feest in de grachten van Amsterdam. Samen met vrienden, waaronder DJ Martin Garrix, spendeerde Norris Koningsdag in Nederland op een boot. Daar liep de McLaren-coureur een wond op aan zijn neus. Martin Garrix onthult aan de media hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Lando Norris werd op Koningsdag meerdere malen gespot. Zo verschenen er talloze filmpjes op het internet waarop te zien is hoe de Formule 1-coureur zijn dag spendeerde op een boot samen met vrienden. Ook Martin Garrix was van de partij. De wereldberoemde Disk Jockey is een welbekende vriend van Lando Norris en tevens ook van Max Verstappen.

Martin Garrix: 'Iedereen dacht dat ik zijn neus had gebroken'

Alles ging volgens plan, tot Norris een ongelukje had. De Brit liep een snee aan zijn neus op, zo vertelt Martin Garrix als gast bij Virgin Radio Dubai.

"Er was een gebroken glas op de boot. We waren de hele tijd aan het feesten en hij nam een slok van het gebroken glas. Het bovenste afgebroken gedeelte zorgde voor een kleine snee in zijn neus. Maar door de plek waar hij zich sneed, bloedde het heel erg. Iedereen dacht dat ik zijn neus had gebroken of zo, maar dat was niet zo. We hadden pleisters om op de neus te plakken, maar al snel veranderde hij in een soort mummie en toen nam iemand een foto en die foto ging viraal."

Martin Garrix - DJ

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk