Mercedes ontkent wilde geruchten contractbespreking Hamilton

Mercedes ontkent wilde geruchten contractbespreking Hamilton

door Lysanne

Recent zijn er vele geruchten opgedoken rondom het nieuwe contract van Formule 1-coureur Lewis Hamilton. Echter, Mercedes meldt dat hier niks van waar is.

'Contractbesprekingen nog niet begonnen'

Eerder deze week gingen vele geruchten te rond over het mogelijk nieuwe contractvoorstel van Lewis Hamilton. Er werd hier gesproken over dat het salaris van de coureur omhoog zou gaan naar de £ 40 miljoen, terwijl andere geruchten meldden dat het zelfs zou gaan om een abnormaal bedrag van £ 70 miljoen.

Teambaas Toto Wolff vertelt dat hij er vrij overtuigd van is dat Hamilton zijn contract zou gaan verlangen en dat de besprekingen soepel zullen verlopen. Toch laat de woordvoerder van Mercedes weten tegen Formu1a.uno dat de onderhandelingen over het contract nog niet zijn begonnen en dat het aanbod van £ 70 miljoen dus niet correct is.

"Het is duidelijk dat de geruchtenmolen doorgaat in de winterstop. Het is vermakelijk om speculaties over contractbesprekingen te lezen terwijl die nog niet begonnen zijn."

"De geruchten schijnen begonnen te zijn op een Franse blog, Sportune, waar we geen relatie mee hebben."

"Ze zijn behoorlijk wild met hun suggesties."

Woordvoerder Mercedes

"Toto heeft afgelopen vrijdag officieel verklaard dat de contractbesprekingen nog niet zijn begonnen en dat is precies de huidige situatie”, voegt de woordvoerder aan de verklaring toe.

We kunnen er in ieder geval concluderen dat we Hamilton gaan terug zien op de grid na 2023, maar voor hoeveel jaar nog?

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk