Nieuwe vlam van Sylvie Meis: voormalig F1-coureur met bizar record

Nieuwe vlam van Sylvie Meis: voormalig F1-coureur met bizar record

door Lysanne

Hoewel Sylvie Meis nog niet al te lang geleden van haar man gescheiden is, lijkt de blondine al een nieuwe vlam aan de haak geslagen te hebben. Het zou gaan om voormalig Formule 1-coureur Markus Winkelhock.

Nieuwe vlam van Sylvie Meis

Presentatrice, actrice en model, er is niks wat de 44-jarige Sylvie Meis niet kan. Ze werd met name bekend tijdens haar huwelijk met stervoetballer Rafael van der Vaart. Daarna heeft de diverse mannen aan haar zijde gehad, waaronder Niclas Castello waarmee ze in 2020 trouwde.

Hoewel de scheidingspapieren tussen Meis en Castello pas net getekend zijn, ziet het er naar uit de dat blondine gevallen is voor een 42-jarige Duitse autocoureur en voormalig Formule 1-coureur, Markus Winkelhock.

Winkelhock is een auto-coureur die een opvallend record heeft in de Formule 1, Terug in het seizoen van 2006/2007 was hij een testcoureur voor het Spyker F1-team. Na het ontslag van Christian Albers, maakte Winkelhock zijn debuut als coureur in Spyker in de Grote Prijs van Europa, oftewel in andere woorden de Grand Prix van Europa die elk jaar op een andere locatie verreden werd, dat jaar was het Nürburgring in Duitsland.

Doordat Winkelhock als enige met regenbanden was gestart, wist hij vroeg in de race op eerste plaats te rijden. Zelfs bij de herstart kon hij vooraan beginnen, totdat hij uiteindelijk ingehaald werd in de achterhaalde bolide. Dit was de enige race die de Duitser heeft gereden voor het team. Een one-off zogezegd. Het betekent wel dat Markus Winkelhock het rare record op zijn naam heeft: elke F1-race waarin hij deelgenomen heeft, reed hij aan de leiding.

'Lijken elkaar aardig gevonden te hebben'

Doordat Meis grotedeels voor haar werk in Duitsland zit, gaan er al veel geruchten rond over de mogelijke vlam tussen Meis en Winkelhock. Zo zouden ze elkaar al een tijd kennen en waren ze ook erg close tijdens een campagne voor modelabel MAC Jenas. Het Duitse medium WunderWelb schreef het volgende over de twee:

"Ze leek zich helemaal op haar gemak te voelen aan zijn zijde en hij kon ook niet stoppen met grijzen. Niet alleen professioneel zitten de twee op dezelfde golflengte, ook privé lijkt Markus Sylvie aardig gevonden te hebben."

Formule 1

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk