Norris oprecht teleurgesteld: 'Nog een paar ronden en ik had Max gepakt!'

Norris oprecht teleurgesteld: 'Nog een paar ronden en ik had Max gepakt!'

door Michael Janiec

Lando Norris blaakt ondanks zichtbare (en erkende) teleurstelling van zelfvertrouwen na zijn P2 bij de GP van Emilia-Romagna. De Britse McLaren-coureur wist in het slotdeel van de race met rasse schreden een gat van zes seconden te minimaliseren naar Max Verstappen, kwam zelfs binnen DRS in de slotronde, maar kwam net tekort voor de zege.

Norris loont team voor harde werk met P2 en vertrouwen

Een geval van 'wat als?' - Norris reageert met enige spijt bij het interview vlak na de race: "Het doet pijn om te zeggen, maar nog een paar ronden en ik had hem gehad. Ik vocht tot het einde, maar verloor iets te veel in de eerste stint. Het was een lastige eerste helft en daarna ging het beter. Nog een paar ronden had mooi geweest, maar niet vandaag."

Het vertrouwen in zijn team begint uit te betalen en Norris is niet te beroerd om te erkennen dat zijn team ijzersterk bezig is momenteel: "We zijn op een punt dat wij ons kunnen mengen tussen Ferrari en Red Bull. Zij doen topwerk, wij ook. Business as usual. Het voelt raar om te zeggen dat ik gefrustreerd ben om niet te winnen, maar met het werk dat verzet is, is dat niet zo vreemd", aldus de McLaren-coureur.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk