Verstappen klaar voor Jeddah: 'Verwacht geen verdere problemen'

Verstappen klaar voor Jeddah: 'Verwacht geen verdere problemen'

door Matthijs Bos

Max Verstappen kwam afgelopen donderdag nog ziek aan in Saoedi-Arabië, maar lijkt nu helemaal fit te zijn voor de Grand Prix op Jeddah. Max kampte met een voedselvergiftiging.

Verstappen weer fit richting Jeddah

Het zag er even slecht uit voor onze landgenoot. Verstappen was heel ziek. Voedselvergiftiging deed hem de das om. De Nederlander lijkt weer fit te zijn in aanloop naar de race in Saoedi-Arabië.

“Ik voel me goed. Ik heb een paar onrustige dagen gehad maar voel me inmiddels weer fit. Ik heb een paar dagen niet zoveel kunnen doen, maar ik verwacht niet dat dit problemen op gaat leveren.”

Weet Verstappen wederom te domineren?

In Bahrein was de Nederlandse coureur oppermachtig en reed daarom vrij gemakkelijk naar de overwinning.

“De eerste race in Bahrein was natuurlijk een prima begin voor ons en het hele team natuurlijk, daar was ikzelf heel blij mee, maar ik verwacht niet dat het hier hetzelfde zal zijn. Ik denk wel dat iedereen een stuk dichterbij zal zitten. Hoe dichtbij zullen we af moeten wachten.”

Max Verstappen op Verstappen.com

Of Verstappen in Jeddah weer zal domineren is nog onzeker, voor nu lijkt het erop dat de Ferrari's erg sterk zijn op Jeddah. Jeddah is namellijk een circuit met veel rechte stukken. Hoe de race eindigt kan je teruglezen op F1Max.nl

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk