VIDEO: Bekijk hier de trailer van de nieuwe Verstappen-documentaire van Viaplay

VIDEO: Bekijk hier de trailer van de nieuwe Verstappen-documentaire van Viaplay

door Lysanne

Zondag 2 april komt de eerste aflevering online van de nieuwe docu-serie op Viaplay over Max Verstappen. Maar wat kunnen we nou precies verwachten van de driedelige docu-serie?

Een nieuwe Max Verstappen documantaire-serie

In 'Anatomy of a Champion' krijgen fans een kijkje achter de schermen van het dominante 2022-seizoen van Verstappen. Welke voorbereidingen heeft de wereldkampioen allemaal genomen om uiteindelijk zijn tweede kampioenschap te winnen en hoe is de relatie nou precies tussen Max Verstappen en zijn vader Jos?

“Ik hoop ook dat het fans over de hele wereld meer inzicht geeft in het harde werk, de toewijding en de passie die nodig zijn om op het hoogste niveau in de autosport te concurreren. Ik ben trots op wat we samen hebben bereikt en ik hoop dat we samen kunnen blijven pushen om nog meer te bereiken.”

Max Verstappen

De eerste aflevering van 'Anatomy of a Champion' komt zondag 2 april online op Viaplay, gevolgd door de tweede aflevering op zondag 9 april en de derde aflevering op zondag 16 april. Kan je niet wachten? Dan kan je altijd tussendoor nog de net uitgekomen documentaire kijken over Nyck de Vries.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk