Dit is wat afgereisde bezoekers vonden van de Las Vegas GP

Dit is wat afgereisde bezoekers vonden van de Las Vegas GP

door Jarlo

De Grand Prix van Las Vegas zit er inmiddels op. De hype op voorhand van het race-evenement was zeer groot te noemen. Maar na de losgeschoten putdeksel in de eerste vrije training, leek er vervolgens op dat de race in Vegas dé flop van het seizoen zou worden. Maar toch, de GP van Las Vegas zou uiteindelijk één van de leukste races van het seizoen worden.

Het evenement heeft zich uiteindelijk ontvouwt tot een waar racespektakel. In ieder geval, voor de mensen die voor de televisie zaten. Hoe was de ervaring eigenlijk voor de toeschouwers, die op live op locatie aanwezig waren?

Het Las Vegas Review-Journal was op zondag aanwezig op Harry Reid International Airport, het vliegveld waar veel toeschouwers van de race in Vegas na afloop te vinden waren. Het lokale nieuwsblad voor Nevada, ging op zoek naar reacties van bezoekers. Hier kwamen drie interessante verhalen uit.

Bezoekers reageren op de GP Las Vegas ervaring

De eerste bezoeker was meneer Luke Umana. Luke bezocht samen met zijn vriend de Grand Prix van Las Vegas, en liet weten dat de race kijken, met als achtergrond de Las Vegas Strip, erg vermakelijk en bijzonder was. Wel had Luke de vervelende ervaring, waarbij hij wakker werd gemaakt in zijn hotelkamer, nadat vrije training twee pas om 02:30 lokale tijd van start ging. Over het algemeen was hij tevreden: ‘Ik denk dat het wel aan de algemene verwachtingen heeft voldaan,” aldus Luke.

De volgende bezoeker was mevrouw Angie Munoz. Angie was vooral onder de indruk over hoe ze de straten van Las Vegas hebben kunnen ombouwen in zo’n groot circuit. Ze voegde toe dat het hele evenement goed georganiseerd was. "Het hele gebeuren was geweldig,” aldus Angie.

De volgende bezoeker was mevrouw Lupe Ramos. Lupe gaf toe van tevoren niet te hadden gedacht dat ze het naar haar zin zou hebben, maar dat ze het uiteindelijk geweldig vond: "Het was een geweldige sfeer en de opkomst was geweldig,” aldus Lupe.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk