Wolff reageert op geruchten mega-aanbod Hamilton van Ferrari

Wolff reageert op geruchten mega-aanbod Hamilton van Ferrari

door Matthijs Bos

Lewis Hamilton is na dit seizoen nog steeds niet verzekerd van een plekje op de grid. Er is geen akkoord tussen de Brit en het F1-team van Mercedes. Intussen gaat het hardnekkige gerucht dat Ferrari de zevenvoudig wereldkampioen wil strikken. Toch is teambaas Toto Wolff ervan overtuigd dat hij een akkoord heeft met Hamilton en dat de zevenvoudig wereldkampioen gewoon blijft bij Mercedes.

Hamilton blijft toch?

Na twee jaar in een mindere Mercedes moet Lewis Hamilton nog steeds wachten op een kans op een achtste wereldtitel, en daarmee ook het record van meeste wereldtitels.

Lewis zou logischerwijs weinig zin hebben in nog jaren ploeteren zonder een kans op titel. De Brit wordt steeds vaker in één zin met Ferrari genoemd. Maar volgens teambaas Toto Wolff klopt er helemaal niks van dit gerucht. En is er zelfs al een akkoord tussen Hamilton en Mercedes gekomen.

 “Deze geruchten komen elke twee jaar op als Lewis zijn contract afloopt. Niets hiervan is waar. We zullen een contractverlenging normaal bespreken, zonder enige tijdsdruk. Ik ben ervan overtuigd dat we tot een overeenkomst komen. Voor mij bestaat er geen millimeter twijfel.”

Toto Wolff tegen oe24

Ondanks de woorden van Wolff van vorige week gingen er maandag geruchten dat Hamilton gesprekken had gevoerd met Ferrari. De Scuderia zou de Mercedes-coureur een megabod hebben gedaan. Het is dus nog niet zeker waar de 38-jarige coureur volgend jaar gaat rijden.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk