Maak kennis met de katten van Max Verstappen!

Maak kennis met de katten van Max Verstappen!

door Cas Zeeman

Niet enkel F1-coureur Lewis Hamilton is een enorme dierenliefhebber, ook Max Verstappen schijnt het erg goed voor te hebben met de bekende viervoeters. De Limburger heeft sinds 2021 'baby's' in de vorm van twee prachtige raskatten. Maak kennis met Jimmy en Sassy... Of zijn dat toch Lewis en Toto?

De katten van Max Verstappen

Waar hond Roscoe van Lewis Hamilton regelmatig op de voorgrond verschijnt, blijven de knuffeldieren van Red Bull-coureur Max Verstappen toch liever in de luwte. Toen hij de dieren in 2021 ging ophalen, vertelde Verstappen in een interview dat het hebben van huisdieren met de paplepel is ingegoten. Zijn vader was gek op dieren en sinds Max klein was waren er dan ook verschillende dieren in huis aanwezig: honden, katten en zelfs vogels.

Hij kon het niet laten om zich samen met zijn vriendin Kelly Piquet - ondanks hun drukke levens - te ontfermen over twee prachtige katjes, die ze Jimmy en Sassy noemden. Verstappen grapte eerder al dat hij ze Lewis en Toto had moeten noemen, omdat ze hem meermaals in de weg zaten, toen de Limburger aan het simracen was. Zo ver is het (helaas) niet gekomen.

Jimmy en Sassy zijn twee katten van het ras Bengaal, één van de duurdere rassen ter wereld. Een kat van dit ras kost gemiddeld € 1.000.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk