Zo luidden Formule 1-coureurs het nieuwe jaar in

Zo luidden Formule 1-coureurs het nieuwe jaar in

door Cas Zeeman

2023 is inmiddels begonnen, en zo laten we een zeer bewogen 2022 achter ons. Oorlog, crisis, stikstof, Iran... allemaal delicate thema's die de wereld op zijn kop hebben gezet. Maar hoe anders was dit voor de mondiale Nederlandse autosport, die Max Verstappen op ongekende wijze zag domineren - en Nyck de Vries die volgend jaar zal debuteren. Voor de Nederlandse F1-fan genoeg om op te teren, en tevens meer dan genoeg om naar uit te kijken. De coureurs luidden 2023 dan ook feestelijk in.

Hoe vierden de coureurs Oud & Nieuw?

Max Verstappen vierde de jaarwisseling tijdens zijn welverdiende vakantie in een luxe oord. Hij plaatst een groepsfoto met daarop onder andere zijn vriendin en zus. Hij wenst iedereen het beste voor 2023.

Sergio Pérez, teamgenoot van Verstappen blikt terug op een bewogen 2022, maar is ambitieus voor dit jaar. De Mexicaan beweert dat er nog meer overwinningen aankomen.

De runner-up van 2022, Charles Leclerc, is uit eten geweest met een behoorlijk gezelschap, zo was te zien op zijn Instagram-story. Ook Nyck de Vries, volgend jaar debuterend voor AlphaTauri, hield het bij een 'simpel' diner. Carlos Sainz, teamgenoot van Leclerc, is waarschijnlijk het meest actief. De Spanjaard reisde namelijk af naar Saoedi-Arabië om daar zijn vader aan te moedigen, die participeerde aan de befaamde Dakar Rally.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton luidt het nieuwe jaar in met een fotocollectie en bijbehorende lange tekst. En, eerlijk is eerlijk, het zijn mooie woorden van de zevenvoudig wereldkampioen. Ondanks zijn lastige jaar als coureur geeft de Brit aan zich vooral op het positieve te focussen.

Hamilton geeft onder andere aan eindelijk zijn droomreis naar Afrika te hebben gemaakt, en zijn hond Roscoe is 10 jaar geworden.

Valtteri Bottas had overigens de eer als eerste van de grid het nieuwe jaar in te luiden. Hij vierde de jaarwisseling namelijk op vakantie in Nieuw-Zeeland.

En dan nog deze twee toppers! Fernando Alonso en George Russell namen het ervan, samen nog wel. Zo te zien was het meer dan gezellig!

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk