Prachtige Portugese Parel: dit is de vriendin van Alpine-coureur Pierre Gasly

Prachtige Portugese Parel: dit is de vriendin van Alpine-coureur Pierre Gasly

door Lysanne

Zoals we ondertussen wel gezien hebben, lopen Formule 1-coureurs met de prachtigste dames aan hun zijde. Zo ook Alpine-coureur Pierre Gasly, die sinds 2022 samen is met het Portugese model Kika Cerqueira Gomes.

Wie is Kika Cerqueria Gomes?

Francisca ‘Kika’ Cerqueria Gomes is geboren op 23 januari 2003 in Portugal, dat maakt haar op het moment van schrijven 21 jaar oud. Net als Kika zijn haar ouders bekend: Pure McLaren Drive Team-coureur Conçalo Gomes en tv-presentatrice Maria Vieira de Campos Cerqueira Gomes. Daarnaast heeft ze een jongere halfbroer en een jongere halfzus. Momenteel woont Kika in Parijs, waar zij ook als model werkt.

De vriendin van Pierre Gasly

Alpine-coureur Pierre Gasly en Kika Cerqueria Gomes zijn volgens geruchten begonnen met daten terug in 2022. Zij werden toen samen gespot tijdens het uitgaan in Porto, Portugal. Hun eerste publieke optreden was in oktober 2022, waar ze samen een voetbalwedstrijd van Paris Saint-Germain bijwoonden. Ook was Kika in 2022 bij de Formule 1-race in Abu Dhabi met Pierre, alleen bevestigden ze hun relatie nooit. Begin 2023 maakte het koppel hun relatie officieel met berichten op Instagram, en sindsdien delen ze vaak foto’s van elkaar op sociale media.

Kika is online geen onbekende. Op haar Instagram heeft ze ruim 814.000 volgers en op TikTok zijn dit er ook al meer dan 553.000 volgers. Als ze niet bij het circuit te vinden is om haar vriend of vader te supporten, dan documenteert ze haar reizen of is ze druk bezig met haar modellencarrière. Kika heeft al diverse keren in tijdschriften gestaan, waaronder de cover van de populaire sport- en gezondheidsblad Woman’s Health.

Pierre Gasly is niet de enige coureur met een mooie dame, Ferrari-coureur Charles Leclerc heeft ook een prachtige parel aan zijn zijde.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk