Verstappen heeft maar één antwoord na touche Russell: ‘Altijd mooi!’

Verstappen heeft maar één antwoord na touche Russell: ‘Altijd mooi!’

door Michael

Een klinkende zege in Las Vegas, alweer de achttiende in 2023. Maar ook dit keer moest Max Verstappen het nodige werk in de race verzetten om er staan. En het liep bijna verkeerd af toen hij toucheerde met George Russell. Achteraf kan de Red Bull-wereldkampioen daar vooral om lachen, over hoe de Brit hem over het hoofd zag bij zijn inhaalactie.

Een vrolijke Verstappen verschijnt voor de camera van Viaplay, enkele minuten eerder betrapt op het zingen van ‘Viva Las Vegas’ van Elvis Presley: "Nou, ik zing niet als Elvis… ieder zijn kwaliteiten. En ik wist dat zingen niet de mijne is”, verklaart hij lachend.

Of het zingen een terugkomend thema wordt? “Ik weet niet (wat ik volgende week zing) - wat populair is in Abu Dhabi?”, antwoordt de Nederlander.

Verstappen vermaakt na winnen Vegas: 'mooi als ze het niet verwachten'

“Ik had een (onverwachts) goede start. We remden echter laat en ik had totaal geen grip. Glijden, glijden en een vijfseconden straf. Die stint was lastig en we moesten de straf pakken, daarna mensen inhalen. Het duurde allemaal wat langer. Ik zat achter Lewis met die lekke band, die bleef in midden rijden - niet echt handig.”

Max Verstappen reflecteert op GP Las Vegas

Verstappen krijgt te horen dat Russell, eerder al aan het woord, inderdaad niet verwachtte dat hij vlak voor een recht stuk gepasseerd zou worden. Dat het bijna verkeerd afliep, mag de pret echter niet drukken bij de racewinnaar: “Ik denk dat die (Russell) mij totaal niet had gezien. Nee, maar dat (inhalen daar) kwam goed uit zo. Ik vind het altijd mooi als mensen het niet verwachten”, aldus de Red Bull-coureur.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk