Verstappen haalt gram met brutale uitspraak richting specifieke F1-fans

Verstappen haalt gram met brutale uitspraak richting specifieke F1-fans

door Jarlo

Red Bull-coureur, Max Verstappen, is niet onder de indruk van de gedachtegang van sommige F1-fans. De Nederlander had dan ook duidelijk woorden over voor F1-fans die geloven dat, het gebrek aan snelheid bij de Red Bull tijdens de Grand prix van Singapore, lag aan de nieuwe technische richtlijnen van de FIA, oftewel, de TD Flexi-wings. Volgens Verstappen kunnen die mensen beter “aan een ei gaan zuigen als ze dat denken”.

Red Bull had een bijzonder slecht weekend tijdens de Grand Prix van Singapore. Op vrijdag waren er veel balansproblemen. Dit werd uiteindelijk niet opgelost gedurende het weekend, wat voor zeer matige resultaten zorgden op de zaterdag en zondag.

Op zaterdag kwalificeerden de Red Bulls elfde en dertiende. De race werd afgesloten met een vijfde en achtste plek.

De suggestie rondom gebrek aan snelheid Red Bull 

Er werd gesuggereerd dat de verrassende prestatiedaling van Red Bull te maken zou kunnen hebben met twee nieuwe technische richtlijnen, die in Singapore werden geïntroduceerd. Het gaat hier dan om de nieuwe flexivloeren en flexivleugels.

Verstappen reageert op ‘onzin suggestie’

Verstappen had het volgende te zeggen over de mensen die in de bovenstaande suggestie geloven.

"We hadden een slecht weekend, en dan beginnen mensen te praten over 'ja, het komt allemaal door de technische richtlijnen'. Ik denk dat ze dan maar beter op een ei kunnen gaan zuigen."

Max Verstappen - Red Bull-coureur

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk