Verstappen heeft target met Red Bull in Melbourne: “Sinds 2011 niet gewonnen daar”

Verstappen heeft target met Red Bull in Melbourne: “Sinds 2011 niet gewonnen daar”

door Michael Janiec

Max Verstappen van Red Bull Racing is inmiddels aangekomen in Melbourne. De regerend wereldkampioen blikt vooruit op de aankomende Grand Prix van Australië daar en stelt een overwinning voor zijn team als doel. Red Bull Racing heeft sinds 2011 niet meer gewonnen op Albert Park.

Verstappen wil weer winnen met Red Bull in Melbourne

De kampioenschapsleider zegt altijd te genieten van de bezoeken aan Australië. Op sportief vlak mag het wel wat beter: “Ik kijk ernaar uit om weer in Australië te zijn, het is altijd leuk om Melbourne te bezoeken, ondanks dat het qua racen de afgelopen jaren niet zo goed is geweest voor ons”, vertelt hij in het vooruitblik op zijn website.

En over het circuit zelf - voor Verstappen is het genieten geblazen. Het doel is echter wel duidelijk, dit weekend met succes bezegelen is waar de focus ligt: “Het is een geweldig circuit met een paar snelle bochten en ik kan daar echt van genieten. Hopelijk hebben we een goede race dit weekend. Het enige dat we nodig hebben is een consistent en normaal weekend. We wonnen hier sinds 2011 niet meer als team, dus laten we eens kijken wat er mogelijk is”, aldus Verstappen.

Veel is er te doen recent om zijn relatie met teamgenoot Sergio Perez. Kunnen de twee echt nog zo goed opschieten samen? Waar bijvoorbeeld Marc Surer denkt dat het wantrouwen groeit onderling, vraagt men zich elders af of Checo Perez zo nog wel in 2024 bij Red Bull rijdt.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk