BEELD: Williams onthult als volgende F1-team 2024-livery

BEELD: Williams onthult als volgende F1-team 2024-livery

door Michael Janiec

Het F1-team van Williams is na Haas F1 de volgende die de livery voor het Formule 1-seizoen van 2024 heeft onthuld.

Williams onthult als volgende F1-team 2024-livery

Het team had gekozen voor een online livery-launch. Will Buxton werd uitgenodigd als presentator. Na een korte introductie volgden al snel de onderstaande beelden, waarna de Williams-coureurs Alex Albon en Logan Sargeant, reageerden op de bolide en het naderende 2024-seizoen.

Reactie Alex Albon op nieuwe livery: "De livery is geëvolueerd sinds vorig jaar. Er staan meer sponsoren op. En ja, haha, als het iets anders dan blauw zou zijn, dan zou ik bezorgd zijn", begint Albon.

Kijkend naar 2024, met vorig seizoen in het achterhoofd, vertelt Albon: "Ik ben vorig seizoen gegroeid binnen het team door te leren hoe de auto en zij werken. Er zijn altijd kansen om te verbeteren dus ik zal proberen te begrijpen wat deze nieuwe auto betekent in het nieuwe jaar."

Voor Logan Sargeant betekent 2024 de zoektocht naar meer consistentie en de performance, waarover hij zeker weet te beschikken.

Williams streeft naar excellentie volgens Vowles

James Vowles, teambaas van Williams, is als volgende aan het woord: "Ik heb heel trots op wat het team heeft neergezet. Kijk naar de auto van nu en van een jaar geleden - de hoeveelheid sponsoren. Het is voor mij een bemoedigend signaal. En dan nog het design: de diepe tinten blauw symboliseren onze reis."

Over de visie voor WIlliams verklaart de teambaas: "Dit is hoe excellentie eruit ziet. Je gaat daar niet binnen een jaar komen. Maar we werken er onvermoeid aan verder door in de missie te geloven." Williams zou over bijzondere talenten beschikken in diverse klassen en Vowles zegt hoopvol zijn over de toekomst van het team.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk