Ecclestone deelt bemoedigende update over interne onrust bij Red Bull Racing

Ecclestone deelt bemoedigende update over interne onrust bij Red Bull Racing

door Ayla Huiberts

Na een aantal rumoerige maanden lijkt de storm te gaan liggen bij het team van Red Bull Racing. Teambaas Christian Horner kreeg de hoofdrol binnen deze controverse, maar volgens voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone is er weer rust in de tent. Bovendien zou het ook weer een stuk beter gaan tussen Horner en zijn vrouw, Geri Halliwell.

In februari werd de teambaas beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, wat leidde tot veel onrust binnen de Oostenrijkse renstal. Er zouden twee kampen zijn binnen Red Bull en het team dreigde belangrijke kopstukken te verliezen als wereldkampioen Max Verstappen en adviseur Helmut Marko.

Inmiddels zijn de eerste races en overwinningen van het seizoen een feit en Ecclestone beweert dat het tij is gekeerd.

“Het is vrede in onze tijd. En Christian vertelt me dat alles fantastisch is met Geri.”

Bernie Ecclestone - Voormalig Formule 1-baas

'Situatie lost zichzelf op'

De controverse is niet van de ene op de andere dag vergeten, maar de 93-jarige verwacht dat het langzamerhand zal overwaaien. Zelf denkt hij dat Verstappen zal blijven bij Red Bull en dat men vanzelf de situatie achterwege zullen laten.

Vervolgens spreekt hij nog een aantal lovende woorden over zijn goede vriend Horner: “Ik zie niet in waarom iemand Christian eruit zou willen duwen, zeker niet omdat tijd fungeert als een grote genezer. Hij doet het super en een paar weken kunnen een groot verschil maken. Hij heeft Geri’s steun en het hele team doet het goed. Er is geen logische reden om die balans te verstoren.”

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk