Vettel zoekt duidelijkheid over afhandeling beschuldigingen Horner

Vettel zoekt duidelijkheid over afhandeling beschuldigingen Horner

door Michael Janiec

Viervoudig Formule 1-kampioen Sebastian Vettel heeft Red Bull opgeroepen tot meer transparantie over de recente beschuldigingen tegen teambaas Christian Horner.

Horner werd beschuldigd van ongepast gedrag tegenover een vrouwelijke werknemer, maar na een intern onderzoek wees Red Bull de beschuldigingen van de hand en schorste de werknemer in kwestie.

Vettel kiest voor transparantie: 'Als je niets te verbergen hebt....'

Vettel gaf commentaar op de situatie tijdens een recent interview met Sky Germany. De Duitser erkende zijn lange geschiedenis bij Red Bull, inclusief zijn kampioenschapsoverwinningen onder Horners leiding, maar uitte zijn bezorgdheid over het gebrek aan duidelijkheid rondom het onderzoek.

"Ik ken het team, Christian en Dr. Marko goed uit mijn tijd daar. Maar het is moeilijk om een mening te hebben, omdat je niet weet wat er is gebeurd. Ik denk dat mensen meer transparantie in dit opzicht op prijs zouden stellen."

Vettel prefereert duidelijkheid

Vettel benadrukte het belang van open communicatie en suggereerde dat een duidelijke uitleg van het onderzoeksproces alle betrokkenen ten goede zou komen: "Ik geloof dat transparantie kan worden bereikt als mensen bereid zijn om bepaalde stappen te nemen. Als je niets te verbergen hebt, is er geen reden om niet transparant te zijn. Dit geldt voor alle sporten en ik denk dat veel fans geïnteresseerd zouden zijn", aldus Vettel.

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk