Maak kennis met de vrouw van Christian Horner: Geri Horner-Halliwell

Maak kennis met de vrouw van Christian Horner: Geri Horner-Halliwell

door Ayla Huiberts

Na een korte carrière als racecoureur, besloot Christian Horner verder te gaan met het leiden van raceteams. Al bijna 20 jaar staat hij bekend als teambaas van het Red Bull Racing Formule 1-team. Voor zijn werk reist hij heel de wereld af en is hij zelden thuis. Maar gelukkig weet zijn vrouw, voormalig popster Geri Halliwell, daar alles van af.

Geraldine Halliwell, beter bekend als Geri Horner, was al wereldberoemd, voordat ze in 2015 trouwde met oud-coureur en RBR-teambaas Christian Horner. De meesten zullen haar kennen als Ginger Spice van de popgroep Spice Girls.

De 51-jarige zangeres en actrice werd geboren in Watford, Engeland. Voordat ze doorbrak met haar zangcarrière werkte ze onder andere als model en presentatrice. In 1994 kwam haar grote doorbraak: na een serie van audities werd de groep Spice Girls gevormd. Geri was één van de vijf leden.

Gedurende haar tijd bij de Spice Girls, stond Halliwell bekend voor haar rode haar en pittige persoonlijkheid. Na vier jaar als Ginger Spice verliet ze de groep en besloot ze haar eigen pad op te gaan.

In 1999 bracht Geri haar eerst soloalbum uit en de jaren daarop was ze veel bezig met zingen, acteren en was ze veel op tv te zien. Verder is Halliwell gepassioneerd in het schrijven van kinderboeken en daarvoor had ze zelfs haar zangcarrière tijdelijk op stop gezet.

Christian Horner en Geri Horner-Halliwell

Voordat Horner gelinkt werd aan Halliwell, was hij veertien jaar samen met Beverley Allen. Samen kregen ze een dochter. Ook Geri heeft een dochter uit een eerdere relatie.

Toch is Christian Horner de eerste man waaraan ze het echt officieel het ja-woord gaf.

In 2014 ging voor het eerst het gerucht rond dat de twee een relatie hadden. Na negen maanden werd hun verloving bekendgemaakt en in mei 2015 kreeg Geri haar tweede achternaam: Horner-Halliwell.

In 2017 beviel Geri van haar eerste zoon met Christian Horner.

Het paar houdt er een boerderijleven op na tegenwoordig, inclusief de beestenboel: honden, paarden, kippen, geiten, ezels en een kat.

In de Netflix-serie Drive to Survive is de familie meerdere malen te zien op hun landgoed.

Horner en Halliwell al eerder samen gespot

Voordat het koppel hun relatie officieel bevestigden, werden ze al een aantal keren samen gezien. De ex-Spice Girl was regelmatig aanwezig in de F1-paddock en daar zijn zij en Horner samen gefotografeerd.

Tijdens een Britse Grand Prix in Silverstone viel het zodoende op dat Geri erg betrokken was bij Horner en Red Bull. Haar aanwezigheid viel ook op bij een RBR-crewlid: “Halliwell verscheen gewoon … overal.”

“Ik ben niet met Geri getrouwd omdat ze een Spice Girl is. Ik ben met haar getrouwd, omdat ik verliefd op haar werd. Dit jaar zijn wij alweer tien jaar lang samen en we zijn al zeven jaar gelukkig getrouwd. We hebben hele verschillende karakters, maar we vullen elkaar goed aan.”

Christian Horner - Teambaas Red Bull Racing

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk