Christian Horner reageert op kersverse uitspraken van Wolff: 'Hij praat te veel'

Christian Horner reageert op kersverse uitspraken van Wolff: 'Hij praat te veel'

door Jarlo

Christian Horner heeft onlangs gereageerd op de meest recente uitspraken van Toto Wolff over Max Verstappen. De teambaas van Mercedes is al enige tijd aan het 'flirten' met de sterrijder van Red Bull Racing. Afgelopen raceweekend in Miami was het weer raak.

Toto Wolff kreeg tijdens de persconferentie in Miami een vraag over Max Verstappen. In aanloop naar het raceweekend in Miami dook er een gerucht op over een gesprek tussen Verstappen en de Mercedes-top. Dit gesprek zou naar verluidt tussen de GP van Miami en Imola plaatsvinden.

Wolff zegt in zijn antwoord niet per se of dit juist of onjuist is. Wel vertelt de Oostenrijker dat er 'verschillende gesprekken gaande zijn': "Er zijn altijd verschillende meetings. We hebben alle mogelijkheden besproken. We willen onze tijd nemen en ook zien wat Max gaat doen. Tegelijkertijd monitor je alle andere opties. Max is de sleutel tot de markt voor alle teams," aldus Wolff.

Wolff jaagt nog altijd op Verstappen

Horner en Wolff zijn al jarenlang veelbesproken personen in de wereld van de Formule 1. Wat te denken van de verhitte titelstrijd tussen Red Bull Racing en Mercedes in 2021.

Vandaag de dag gaat het niet langer meer om de titels, maar om Max Verstappen. De toekomst van de drievoudig wereldkampioen bij Red Bull wordt al enige tijd in twijfel genomen. Wolff wil graag van deze situatie gebruik maken om de Nederlander naar zijn team te halen.

Horner reageert op uitspraken van Wolff

Eerder noemde Oliver Mintzlaff, de sportchef van Red Bull Racing, de aanhoudende flirts vanuit kamp Wolff 'ongepast'. Ook Horner vindt dat Wolff zich meer met zichzelf moet bezighouden. Dit is volgens de Brit nodig ook, aangezien zijn team 'genoeg problemen heeft'.

"Als ik Toto was dan zou ik toch meer gefocust zijn op de problemen die hij zelf heeft. Natuurlijk zal er altijd beweging van mensen tussen de verschillende teams zijn, dat is onvermijdelijk in de Formule 1. Ik weet niet hoeveel mensen Visa Cash App RB dit jaar al van McLaren heeft overgenomen. Wij hebben met Red Bull Powertrains in ieder geval 220 mensen van Mercedes HPP overgenomen. Ik zou als ik Toto was meer bezorgd zijn over die 220 mensen dan over één CV."

Christian Horner - Red Bull Racing-coureur

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk